Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας που εκτελείται δημοσιογράφος.

Ίδου ο δολοφόνος του Γκιόλια

Είναι πολλά τα βρώμικα λεφτά στα ΜΜΕ.
Επιχειρηματίες, εκδότες καναλάρχες και πολιτική εξουσία διαπλέκονται σ έναν αδυσώπητο και ανηλεή πόλεμο.
Ειδικά σε μια χώρα όπου η αδυναμία και της νέας κυβέρνησης να επιβάλλει το νόμο και κανόνες δικαίου είναι προφανής.
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι αυτό, από το γεγονός ότι για τόσα σκάνδαλα (εξοπλιστικά, Siemens, Βατοπέδι, ΟΠΑΠ, ΟΣΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλεοπτικές άδειες, φοροδιαφυγή, ΙΚΑ, Ομόλογα, Χρηματιστήριο, Vodafone-υποκλοπές, κλπ) κανείς δεν πήγε φυλακή;
Μέσα στον "ελεγχόμενο" βούρκο των παραδοσιακών ΜΜΕ με τη 17Ν να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην ισχυροποίηση συγκεκριμένων επιχειρηματιών (κι άλλοι να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα), ήρθε το διαδίκτυο να ανακατέψει τη τράπουλα.
Ξαφνικά οι "εκδότες του διαδικτύου" έγιναν χιλιάδες και ανάμεσα στις υπερβολές, τη λασπολογία, τους εκβιασμούς και τα ψεύδη, οι πολίτες διαβάζουν αλήθειες που αποκρύπτουν τα δουλικά συστημικά ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια και τις δουλείες τους.
Δολοφόνος του Σωκράτη Γκιόλια είναι η ανομία-την οποία η κυβέρνηση Παπανδρέου παρακολουθεί με την απάθεια υπηρέτριας σε βίλα του Χριστοφοράκου - σε συνδυασμό με τον "αιφνιδιασμό" του συστήματος από το "ανεξέλεγκτο" διαδίκτυο.

Από τον Κουρδιστό.

Ένα καίριο ερώτημα θέτει το Καφενείο που χρήζει άμεσης απάντησης.

Απορώ πως τόσο γρήγορα ταυτοποίησε η Αστυνομία τα όπλα. Πότε αφαίρεσαν τις βολίδες από το σώμα, πότε τις πιστοποίησαν ένας Θεός ξέρει. Ούτε στο CSI δεν τα κάνουν αυτά. Χρειάζονται τουλάχιστον 48 ώρες για να υπάρξει βαλλιστικό αποτέλεσμα.

Τόσο χρειάζονται οι βολίδες που ποτίζονται στο υγρό για να δείξουν τις αυλακώσεις της κάνης, που θα δουν οι επιστήμονες στο μικροσκόπιο για να.. τις πιστοποιήσουν συγκρινόμενες με άλλες βολίδες ίδιου όπλου. Θα περιμένουμε να δούμε..parapolitika.gr βάζουν έμμεσα τους «δικαστικούς» αντιπάλους του φονευθέντος.

Τις επαφές πέντε προσώπων με τον Σωκράτη Γκιόλια άρχισαν να ερευνούν εδώ και λίγη ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο ένας από τους ύποπτους, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα ηχηρό όνομα και αναμένεται να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο στα κινητά τηλέφωνα του και στα καρτοκινητά που χρησιμοποιούσαν αυτός και κάποιος από τους.. συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε μια... τρανταχτή αποκάλυψη στην οποία εμπλέκεται και ο εν ενεργεία αστυνομικός -φρουρός του ελεγχόμενου προσώπου. Παράλληλες έρευνες εξελίσσονται ραγδαία στις περιοχές του Κολωνού, της Βικτώριας, της Κυψέλης και σε κάποιες βίλες στη Σαρωνίδα, όπου πιθανόν να έχουν κρυφτεί οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας, αν δεν έχουν διαφύγει ήδη στο εξωτερικό.
Και ο αδιάκριτος φωνάζει για την..προειδοποίηση. έγραφε στις 27/4/2010

“Ψαρέψαμε” σε άθλια σελίδα του Facebook μια ελεεινή επινόηση επικοινωνίας και συνομιλίας με στόχο 20 δημοσιογράφους που το τελευταίο διάστημα(μοιραία αφού είναι θέμα επικαιρότητας)ασχολήθηκαν και με τις συλλήψεις για την τρομοκρατία. Με τίτλο “Καταζητούνται οι εικονιζόμενοι” Αποφασίσαμε να το βγάλουμε στον αέρα, χωρίς σκέψη. Και ας επιληφθούν όποιοι πρέπει να επιληφθούν. Εμείς δεν μπορούμε να ψάξουμε το διαδίκτυο για να τους αποκαλύψουμε. Δεν είναι η δουλειά μας. Ούτε να κάνουμε τους Σέρλοκ Χόλμς. Οι απειλές στρέφονται κατά των δημοσιογράφων: Αυτιά, Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου, Τρέμη, Τριανταφυλλόπουλου, Λιάτσου, Ευαγγελάτου, Στραβελάκη, Τράγκα, Χίου, Κούλογλου, Σόμπολου, Θεοδωράκη, Τέλογλου, Γκιόλια, Χήτου, Παπαγιάννη, Καραιβάζ και Φιλιππάκη Γιώργου. Κανονική λίστα δηλαδή. Ρε σεις, μήπως είναι αυτή που αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails