Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ακύρωσε η Τζένιφερ Λοπέζ την εμφάνιση στα κατεχόμενα


Εμείς την ειχαμε κράξει από τις 28 ιουνίου Η Τζένιφερ Λοπέζ στα… κατεχόμενα ? O Εκπρόσωπος Τύπου της Cyprus Action Network of America (CANA) Νικόλας Τανέρης μετά από απευθείας διαβουλεύσεις με το Αμερικανικό ειδησεογραφικό TMZ.com κατόρθωσε τελικά να εξασφαλίσει δήλωση από εκπρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ.
Επαναλαμβάνοντας τις ανησυχίες της βάσης της εκστρατείας μας στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέει « η Τζένιφερ Λοπέζ ουδέποτε εν γνώσει της θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ινστιτούτο ή καθεστώς που σχετίζεται με οποιαδήποτε μορφή με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Το TMZ επίσης αποκαλύπτει ότι παραπλανήθηκε από την Τουρκία και τους συμμάχους της και λέει ότι «αποσύρεται» ισχυριζόμενη ότι ποτέ δεν θα συμφωνούσε αν γνώριζε « τις σχετικές καταστάσεις».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα σουργελα οι λαοτζηδες μεχρι και εδω χτυπησαν!! αυτοι(λάος),λενε,ειναι η αιτια που η λοπεζ ανεβαλε την εμφανιση της!!!!!!ριχτους ενα ΝΕΟ ξεφτυλικι τους αληταραδες.. ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ...

Ixnos είπε...

Τον αγώνα τον αρχισε η κυπρια φανουλα αργυρου και τον συνεχισαν τα blogs στο ιντερνετ.Κουραστηκαν πολλοι κυπριοι για το αποταλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μιλεί ο...καθετήρας του χοντρού, για να μην πούμε ο κ....του.

Related Posts with Thumbnails