Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Οι δολοφόνοι κλεισαν το στόμα του « Τρωκτικού » Σωκράτη Γκιόλια.


Για όλους τους bloggers θα πρέπει να γίνει θέμα τιμής η αποκάλυψη των δολοφόνων. Αλλοίμονο εάν τους αφήσουμε να μας φιμώσουν με την κατατρομοκράτηση μας. Το σύστημα έχει πιάσει τόσο πολύ πάτο που δεν διστάζει πλέον να αφαιρέσει εν ψυχρώ ζωές, προκειμένου να συνετιστούν κάποιοι άλλοι, και να γίνουν καλά παιδιά. Να τους γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους .Να τους χτυπήσουμε αλύπητα ,μέχρι να αναγκαστούν να παραδώσουν τους φονιάδες. Να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι, εν δυνάμει υποψήφιοι Γκιόλιες .Μην αφήσουμε τους φονιάδες και τους υπεύθυνους, να νομίζουν ότι θα καταφέρουν τον σκοπό τους. Ο Γκιόλιας «ακυρώθηκε» γιατί κάποιοι φοβήθηκαν αποκαλύψεις μέσω του τρωκτικού, μάλλον πολύ σοβαρές, και για συνετισμό των υπολοίπων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το πρωί, στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δράστες που ήταν πιθανότατα τρεις, πυροβόλησαν με δυο πιστόλια των εννέα χιλιοστών και το θύμα δέχθηκε συνολικά δεκαέξι σφαίρες. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμβόλαιο θανάτου και η δολοφονία ήταν άψογα οργανωμένη. Οι δράστες φορούσαν στολές, που δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν αστυνομικές, της Δημοτικής Αστυνομίας, ή υπαλλήλων σεκιούριτι. Ο ένας χτύπησε το κουδούνι του δημοσιογράφου που έμενε στο δεύτερο όροφο, στην οδό Δαιδάλου 21, μαζί με τη σύζυγό του και το μόλις τριών ετών παιδί τους και του είπαν, ότι χτυπούσε ο συναγερμός του αυτοκινήτου του, γι'αυτό και κατέβηκε μέσα στη νύχτα να δει τι είχε συμβεί. Καθώς όμως βγήκε από το ασανσέρ και άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, οι δράστες τον γάζωσαν με τα δύο πιστόλια και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί προχθές από τον Αλιμο, βρέθηκε καμένο λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, σε απόσταση περίπου ενάμιση χιλιομέτρου από τον τόπο της δολοφονίας. Την καταδίκη και κατακραυγή του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 37χρονο δημοσιογράφο, τον οποίο «γάζωσαν» με... περισσότερες από 10 σφαίρες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάτω από το σπίτι του Σωκράτη είχε αράξει ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος. Είδαν 3 άτομα να βγαίνουν από το αμάξι, ενώ... ένας από αυτούς μετά τους πυροβολισμούς φώναξε στον συνεργό του «άνοιξε, άνοιξε». Είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη. Tις επαφές πέντε προσώπων άρχισε να ερευνά εδώ και λίγη ώρα η αστυνομία. Ένας από τους ύποπτους, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα ηχηρό όνομα και αναμένεται να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο στα κινητά τηλέφωνα του και στα καρτοκινητά που χρησιμοποιούσαν αυτός και κάποιος από τους συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε μια τρανταχτή αποκάλυψη στην οποία εμπλέκεται και ο εν ενεργεία αστυνομικός - φρουρός του ελεγχόμενου προσώπου. Παράλληλες έρευνες εξελίσσονται ραγδαία στις περιοχές του Κολωνού, της Βικτώριας, της Κυψέλης και σε κάποιες βίλες στη Σαρωνίδα, όπου πιθανόν να έχουν κρυφτεί οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας, αν δεν έχουν διαφύγει ήδη στο εξωτερικό.

O Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel. Το 2003 παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Αδαμαντία, και το 2008 απέκτησαν τον γιο τους, Ευθύμη, σήμερα δύο ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Από το 2008 ήταν και στο «Τρωκτικό» και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου οι δρόμοι του Σωκράτη Γκιόλια με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο χώρισαν. Ο Σ. Γκιόλιας ανέλαβε ειδικός σύμβουλος του επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά και μετέπειτα τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 9,89».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails