Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ


Είναι γνωστή πλέον η κατάντια της ΕΥΠ Δεν είναι ικανοί να στήσουν ούτε μια σκευωρία της προκοπής. Αφού είδαν ότι απέτυχαν να ενοχοποιήσουν τον συνταγματάρχη Σταματόπουλο, και να τρομοκρατήσουν τα ιστολόγια.....τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα.....Η προχειρότητα της σκευωρίας, απο τον ευτραφή καταδρομέα....φέρνει σε δύσκολη θέση και τους εισαγγελείς και δικαστές.....διότι θα είναι μάλλον η πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία ,όπου ανώτατος αξκος, και μάλιστα ΑΓΕΣ, θα οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ από την άλλη πλευρά, με αφορμή την όντως εθνικά ύποπτη εκπομπή της κόρης του, γίνεται λόγος ακόμα και για εθνική μειοδοσία. Ο στρατηγός επιστράτευσε υποστηρικτές του από τον πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο, και μάλιστα καποιον αμφιλεγόμενο καθηγητή επι συμβάσει, της σχολής ευελπίδων, προκείμενου να διασώσει τον εαυτό του, αλλά και να γυρίσει τις εντυπώσεις που είναι αρνητικότατες στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων.
Φυσικά αυτοί που χαίρονται δεν είναι άλλοι από αυτούς που εκμεταλλευόμενοι το οξύθυμον του χαρακτήρος, αλλά και το εν βρασμώ, τον εξώθησαν σε μια τέτοια ενέργεια, με στόχο να τον αποκλείσουν από την αρχηγία που αποτελεί το δέλεαρ για όλους τους, ακόμα και για τον νυν ΑΓΕΕΘΑ, ο οποίος επιθυμεί να κάτσει άλλον έναν χρόνο......καθώς και τον γνωστό από την ενδοτικότητά του στο θέμα του τεμένους στον βοτανικό, ναύαρχο Ελευσινιώτη. Αυτός που έχει βγάλει την ουρά του απέξω και περιμένει κέρδος ,είναι ο ΑΓΕΑ.
Μέσα στα θύματα της Ευτυχίας, συγκαταλέγεται και ο ίδιος ο Βενιζέλος ,καθώς φημολογείται οτι την εκπομπή της ,θα παρουσίαζε αρχικά ,η γνωστή Σύρια ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ, η οποία ανερριχήθη στην θέση της, ως <<προστατευόμενη >> του.
Λόγω του σάλου των απόψεών της( διατυμπάνιζε παντού, οτι μακάρι να έρθουν και 20.000.000 μουσουλμάνοι....),την εκπομπή την πήρε η Ευτυχία.....ενώ ο πατέρας της ,υπόσχετο στον υπουργό οτι θα του παρέδιδε μια ΕΥΠ, απόλυτα πιστή στον ίδιο....και αυτό φυσικά θα αποτελούσε εργαλείο για την αναρρίχηση του αδηφάγου πολιτικού ,στην εξουσία ,αφού θα είχε προηγηθεί η πτώση του GAP.
Τώρα και ο Υπουργός και ο προστατευόμενος του, ψάχνουν να βρουν το ποιός τους έστησε την έξυπνη παγίδα, αρνούμενοι να παραδεχτούν την γκάφα τους.

αξκος ε.α.
ταξη ΣΣΕ 1974


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails