Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφει στις κυπριακές …ρίζες ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ με αμερικανική εντολή ;


Αποχωρεί από την διοίκηση όλων των εταιρειών του ομίλου Ιντρακόμ ο εξαρχής συνεταίρος του Σωκράτη Κόκκαλη, κ. Κώστας Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες εν σχέσει με την στρατηγική του ομίλου.

Επίσης αποχώρησε από τον κλάδο πληροφορικής του ομίλου, ο κ. Νίκος Λαμπρούκος, στέλεχος που συνέβαλε στην αναμόρφωση της εταιρείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον όμιλο Ιντρακόμ οδεύει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone κ. Νίκος Σοφοκλέους, που είχε αναλάβει από τον αξέχαστο ΚΟΡΩΝΙΑ και ο οποίος απομακρύνεται από την εταιρεία. Οι προηγούμενες περγαμηνές του ήταν όμως από… μακαρονοποιίες αφού από το 1996 και για 10 χρόνια εργάστηκε στην Βarilla. Ανέλαβε υπευθυνότητες Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) για την Misko στην Ελλάδα, τη Barilla στη Βόρειο Αμερική καθώς και την Kamps στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τη θέση του θα καταλάβει επίσης Κύπριος, πρώην κορυφαίο στέλεχος της Pepsico Πολωνίας, καθ΄υπόδειξη του κ. Ανδρέα Γαβρηιλίδη της εταιρείας Egon – zenter, που είναι φίλος του… υπ.Πολιτισμού Γερουλάνου. Είναι γνωστή η σχέση του υπουργού Γερουλάνου με τον πρώην εργοδότη του(!) στην Εγκον Ζέντερ τον Γαβριηλίδη ο οποίος υποστηρίζει ότι διαλέγει κόσμο για να στελεχωθούν καίρια πόστα της κυβέρνησης... τσάμπα. ΧΑΜΟΣ.

Για δείτε και εδώ Το ΠΑΣΟΚ, ο ΟΠΑΠ κι ένας φίλος από τα παλιά | ANTINEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails