Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πάνε να τρελάνουν τον κοσμάκη, οι… σπασαρχίδηδες



Ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός καθυστερούσε την έναρξη της προγραμματισμένης για τις 12 το μεσημέρι συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου επί σχεδόν δύο ώρες, μέχρις ότου βγήκε ο Αντώνης Σαμαράς και έκανε δημοσίως δηλώσεις ότι τάσσεται υπέρ της κύρωσης της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή.. λες και υπήρχε περίπτωση να κάνει …αντίσταση στην… Μερκελ που του πληρώνει ..τους μισθούς των υπάλληλων του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος σπασαρχίδης-Καρατζαφέρης κατά την προσέλευση του στη Βουλή επιτέθηκε και πάλι στους Παπανδρέου - Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν τα παιδιά από τη Βοστόνη δεν αποφασίσουν ο μεν Γιώργος Παπανδρέου να είναι αρχολίπαρος και ο Αντώνης Σαμαράς σπουδαρχίδης, ο τόπος δεν θα δει ποτέ προκοπή» ελπίζοντας ότι σε μελλοντική ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον απολιτίκ δούλο Βενιζέλο να πάρει …υπουργείο .

Ο Βενιζέλος λένε ότι έχει συμφωνήσει σε ένα «οδικό χάρτη» με τον ΓΑΠ, που προβλέπει την αποχώρησή του και την ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης από εκείνον. Το Μαξίμου επιμένει ότι ο δοτός «δεν συζητά να παραιτηθεί», αλλά ο καθένας σαχλαμάρας κάνει τους σχεδιασμούς του.

Ο δούλος σχεδιάζει:

- σήμερα ψηφίζει τον ΓΑΠ που παραιτείτε το σαββατοκύριακο, αφήνοντας τον να κάνει κυβέρνηση με Καρατζαφέρη, Ντόρα κλπ πρόθυμα εξαπτέρυγα καθώς και με πέντε μόνο βουλευτές της ΝΔ που συζήτησαν με τον Βρεττό κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας αφού δεν υπάρχει πολύ χρήμα στο… ταμείο του για …περισσότερες μεταγραφές. Το όλο επιχείρημα λένε θα στηρίξουν και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ κατόπιν εντολών από την Ε.Ε .

Άλλες πληροφορίες από τους παπαγάλους όμως λένε, πως ο Τζέφρυ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ με τον μητσοτακικό Βενιζέλο και θα τον διαγράψει, για να του την σπάσει, αφού γουστάρει για μεταβατικό πρωθυπουργό τον …Πετσάλνικο, που γουστάρουν και οι Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Μόσιαλος Ραγκούσης καθώς και οι Νίκος και Αντρίκος. Και, όπως έχει αποδειχθεί, λαμβάνει πολύ σοβαρά τις απόψεις που διατυπώνουν τα μέλη της οικογένειας του.

Άλλοι παπαγάλοι λένε. Ο Παπανδρέου, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους πολιτικούς αρχηγούς και θέλουν όλοι, τον άνθρωπο των ευρωπαίων Λουκά Παπαδήμο με δύο αντιπρόεδρους ένας από κάθε κόμμα, και επικρατέστεροι είναι οι Βενιζέλος και Αβραμόπουλος που όμως βγήκε και ζήτησε "Fast track" εκλογές, μέσα σε 20 μέρες.

Λίγες ημέρες διορία δίνει η γερμανική κυβέρνηση στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, ως κράτος-μέλος της Ευρωζώνης. Θα υπάρξουν μερικές ημέρες έντασης και ύστερα θα γνωρίζουμε αν η Ελλάδα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ή όχι". Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε "Δεν θα διαδραματίσουμε κανένα ρόλο στην εσωτερική πολιτική της χώρας", ( άλλα ….θέλουμε να μην υπάρχει… αντιπολίτευση με… διαφορετική γνώμη από αυτή που έχουμε εμείς )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails