Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Έχουν προσυμφωνήσει οι δύο. Είναι τρισάθλιοι εξαπατητές.



Από το βήμα του μπουρδέλου ο ξεφτίλας Παπανδρέου τόνισε πως είναι θετικός στο να αρχίσουν διαδικασίες για κυβέρνηση εθνικής …..ενότητας ?? ,( Με Καρατζαφέρη, Ντόρα, Κουβελη ) αφού πρώτα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!
Με την συναινετική αξιωματική αντιπολίτευση να έχει αποχωρήσει από την Βουλή μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο Παπανδρέου έκανε το σώου του. Η μεγάλη είδηση φυσικά από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου είναι ότι αφού δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δέχθηκε να ψηφίσει την δανειακή εγγύηση,( δείτε πως παίζουν με τις λέξεις….. δανειακή ..εγγύηση την λένε ) , ξεκαθάρισε πως δεν είναι καρφωμένος στην καρέκλα, τονίζοντας ότι θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας αφού όμως πρώτα πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ( για να καθορίσει ως πρωθυπουργός ποιοι θα μετέχουν ). Αποδεικνύεται πλέον ότι ο πασοκισμος είναι ένα υπερκομματικό σύστημα- γάγγραινα που περιλαμβάνει, και την δεξιά στην αγκαλιά του. Παρατηρούμε ότι διαφωνούν, διαμαρτύρονται, μαλώνουν, αλλά παραμένουν ενωμένοι και ακλόνητοι στην εξουσία.

Ο Παπανδρέου είπε ότι η θέση του είναι πάγια: «Άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη δημιουργία ενός τέτοιου κυβερνητικού σχήματος, αφού πρώτα διασφαλιστεί η σταθερότητα στη χώρα και η έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης». ( Που δεν γνωρίζει κανείς σε τι αναφέρεται .)

Συνέβησαν όμως και ευτράπελα που δείχνουν το ύφος και το ήθος τους.

Πρώτο περιστατικό μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας. Η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: "Σιγά την καλτσοδέτα!"Λίγο πιο πέρα από την πόρτα, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης στέκεται και βλέπει τους βουλευτές έξαλλους να αποχωρούν. Εκείνη την ώρα περνάει την πόρτα η βουλευτής 'Ελενα Παναρίτη. Και ο υπουργός ακούγεται να μονολογεί: "Που πάει αυτό το μουνί; Δεν ντρέπεται καθόλου; Την βγάλαμε και βουλευτίνα! 'Έχει και άποψη;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails