Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Να δούμε και… πράσινα τανκς ,να πέσουμε… κάτω.



Στα τέλη Μαΐου η τουρκική HURRIYET αναδημοσίευσε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας BILD που αναφερόταν σε έκθεση της CIA η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιεί πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Η CIA συνέταξε μια έκθεση σχετικά με τη χώρα μας όπου και δημοσίευσε. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στρατιωτικού πραξικοπήματος στη χώρα μας με βασική αιτία (σύμφωνα πάντα με την έκθεση της CIA και τα δημοσιεύματα των BILD & HURRIYET) τα σκληρά μέτρα λιτότητας και τη δεινή οικονομική κατάσταση όπου έχει περιέλθει η χώρα μας.
χθες το
forbes έγραψε πως ένα πραξικόπημα χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί, και Υπάρχει μία όχι και τόσο αστεία λύση σχετικά με το πρόβλημα της Ελλάδας. Ένα στρατιωτικό πραξικόπημα! Από το να περιμένει από τη Γερμανία να την δανειοδοτήσει ίσως δεν είναι και κακή η λύση ενός …πραξικοπήματος.

Τι έκανε σήμερα ο ανεκδιήγητος ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ;

Κάλεσε στο γραφείο του τους τέσσερις Αρχηγους (Α/ΓΓΕΘΑ, Ι.Γιάγκος, Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος, Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης και Α/ΓΕΣ Δ.Κλόκοζας) κάθισαν στον καναπέ και με ύφος υπουργού που έχει μπροστά του θητεία ετών, τους είπε τα εξής πρωτοφανή:

"Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά κρίνω ότι είναι ώρα να κάνω κρίσεις. Ήθελα να τις κάνω από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά λόγω των προβλημάτων με την Τουρκία και της έντασης τις ανέβαλα. Τώρα κρίνω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή (σ.σ.: τώρα που πέφτει η κυβέρνησή του από ώρα σε ώρα ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα γεγονότα) και έτσι αποφάσισα να προχωρήσω σε κρίσεις και τη αντικατάστασή σας". Δηλαδή ο τύπος τους φορτώνει έμμεσα την υποψία υποψηφίων πραξικοπηματιών, γιατί η δικαιολογία περί τούρκων είναι γελοία, εκτός εάν ήρθε σε κρυφή παραχωρητική συμφωνία μαζί τους, πριν την …αναχώρηση του, η προετοιμάζει έδαφος για …πασοκικό πραξικόπημα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails