Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ… ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΑ 930.000 ΕΥΡΩ!



Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον πρώην δήμαρχο Πολίχνης Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απιστία σε βάρος του δημοσίου (Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης). Η υπόθεση αφορούσε εργασίες ανάπλασης στον (πρώην πλέον) δήμο Πολίχνης, έργο, για το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, o ανάδοχος εργολάβος πληρώθηκε… δύο φορές. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος πρώην δήμαρχος είχε ενημερωθεί από το Φεβρουάριο του 2001 από την Εθνική Τράπεζα πως ο εργολάβος είχε προεισπράξει τα χρήματα για το έργο. Ωστόσο, το ίδιο έργο πληρώθηκε κι από το δήμο στον ημέτερο εργολάβο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, εισέπραξε δύο φορές τα χρήματα για τις αναπλάσεις. Ο πρώην δήμαρχος παραδέχτηκε την απάτη, την οποία όμως απέδωσε σε… αβλεψία.
Φυσικά, μετά την καταδίκη του ο πρώην δήμαρχος του… συνταγματικού τόξου αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, μέχρι που να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Κι εδώ που τα λέμε σιγά τη ζημιά που προκάλεσε ο… δημοκράταρος. 1.000.000 ευρώ παρά 70.000. Ψιλοπράγματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails