Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αυτός είναι ο πορνοσταρ που έσφαξε την φίλη του στην..μπανιέρα.





O Κώστας Σαμαράς υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς «επιβήτορες» του ελληνικού πορνό. Έπαιξε σε 9 ταινίες μεταξύ 1983 και 1986 και εκτός από το «Διεστραμμένες για Όλα τα Γούστα» (1986) του οποίου ο σκηνοθέτης είναι άγνωστος, όλες οι υπόλοιπες ήταν με γνωστό σκηνοθέτη. Κανείς στην γειτονιά του ωστόσο δεν φανταζόταν πως από πορνοστάρ, θα γινόταν δολοφόνος... Ο Κώστας Σαμαριτάκης, όπως τον γνώριζαν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, δολοφόνησε την φίλη του σφάζοντάς την, στο μπάνιο του σπιτιού του. Σύμφωνα με την γειτονιά, ο Σαμαράς είχε πάρει την κοπέλα στο σπίτι του, στο οποίο ωστόσο συζούσε με την επί είκοσι χρόνια σύντροφό του. Η νεαρή ήταν τοξικομανής λέει η γειτονιά και ο δολοφόνος την δέχτηκε για να την «βοηθήσει», περίπου πριν από τρεις μήνες.
Σύμφωνα και πάλι με τους γείτονες ο Κώστας Σαμαριτάκης είχε έναν έντονο καυγά με την σύντροφό του, πριν από 15 μέρες. Εκείνη έφυγε από το σπίτι και έτσι ο δολοφόνος είχε ελεύθερο όλο το πεδίο για να πράξει την τελευταία σκηνή του «έργου» με την 31χρονη φιλοξενούμενή του...
Οι φωνές που ακούστηκαν από το σπίτι του πορνοστάρ ήταν αυτές που οδήγησαν τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν πολύ αργά για την κοπέλα... Ωστόσο ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού βρέθηκαν μπροστά και σε κάτι ακόμα. Ο δολοφόνος βρισκόταν στο πάτωμα μετά από μεγάλη κατανάλωση χαπιών τα οποία έλαβε με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του.
Ο Κώστας Σαμαριτάκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη γειτονία. Όχι όμως και τόσο ομιλητικός. Οι γείτονες γνώριζαν κάποια πράγματα από το παρελθόν του, όπως το ότι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο Δρομοκαίτειο, αλλά και το ότι πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό. Ποτέ όμως δεν συζήταγαν αυτά τα πράγματα μαζί του.
Ο Κώστας Σαμαριτάκης είχε πρωτοεμφανιστεί το 1983 στο «Από Πίσω και Πιο Μαλακά» και στη συνέχεια έπαιξε επιτυχίες ταινίες της εποχής όπως : «Μανωλιός ο Μπήχτης», « Ο Νταβατζής της Ομόνοιας» , «Οι Βλάχοι Επιμένουν Ελληνικά» , «Σκύψε Ευλογημένη».
Το 1985 έπαιξε μεταξύ άλλων και στην «αληθινή ηδονή» (γνωστό και με τους τίτλους «Τα Βίτσια της Ανωμαλίας» και «Οι Διαστροφές»), στο οποίο ο Σαμαράς είχε το ρόλο ενός ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών. Στο βέβηλο αυτό δημιούργημα βλέπαμε τον Κώστα Σαμαρά σε πρωτοποριακές και ανεπανάληπτες σκηνές, να κάνει σεξ στο καπό αλλά και μέσα σε μία νεκροφόρα, στα χιόνια, ενώ το αποκορύφωμα της διαστροφής ήταν και δύο σκηνές με φέρετρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails