Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Στουρνάρα πρόσεχε τον ..πισινό σου. Πάρε..τσίγκινο.




Aν θέλετε να δείτε ποια είναι η γνώμη της Κριστίν Λαγκάρντ για την οικονομική πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα, δεν έχετε παρά να προσέξετε το γνωστό σήμα που σχηματίζουν τα δάχτυλά της -και με το οποίο υποδέχονται οι χούλιγκαν τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο-καθώς αντικρίζει τον Στουρνάρα.
Η κίνηση αυτή που στρέφεται κατά του αμήχανου Έλληνα υπουργού Οικονομικών την ίδια στιγμή που οι μορφασμοί στο πρόσωπο της σιδηράς κυρίας δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά αστειεύεται είναι κάτι που θα πρέπει να μας υποψιάσει για το σκοτεινό μέλλον της ελληνικής οικονομίας.
Δεν ξέρουμε αν η βαθμολογία που του βάζει με τον συγκεκριμένο συμβολισμό αφορά για παράδειγμα τον χειρισμό του υπουργού στην περίφημη λίστα που φέρει το όνομά της. Ή μήπως έχει να κάνει με τα χάλια της ελληνικής οικονομίας και την αδυναμία του Στουρνάρα να είναι πειστικός ακόμη και στην παραμικρή υπόσχεσή του προς τους δανειστές. Όπως και νάχει τα πράγματα είναι ζόρικα. Την φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, χωρίς να το καταλάβει και κρύβοντας το «πρόβλημα» κάτω από το χαλί φλερτάρει άθελά του στην ιδέα να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη. Υπάρχει πιθανότητα να σταθεί σε ένα μελλοντικό δικαστήριο το επιχείρημα ότι ο ΣΔΟΕ ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος για τον έλεγχο των 2000 και πλέον ονομάτων που εμπλέκονται στη  περίφημη λίστα Λαγκάρντ.
Eίναι αδιανόητο το γεγονός ότι έχουν περάσει 3 υπουργοί Οικονομικών από την πλατεία Συντάγματος κι ενώ έχουν επιβάλλει τα πιο οδυνηρά μέτρα για την πλειοψηφία των πολιτών επιμένουν να μην αξιοποιούν την περίφημη λίστα. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποίησε δύο απανωτά αγχωμένα ταξίδια στις η ΗΠΑ και το πρόσφατο στο Ισραήλ, γνωρίζουν σε βάθος ότι από δω και στο εξής η Ελλάδα δεν πρόκειται να εξασφαλίσει «εύκολο» χρήμα από τους δανειστές της.
Γιατί  ΘΑΒΟΥΝ τη λίστα Λαγκάρντ στο ΑΡΧΕΙΟ μία (1) ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΑ μετά την “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας- Ισραήλ; Διαβάστε ΕΔΩ Όπως βλέπουμε στη  λίστα που  καταρτίστηκε από το ΣΔΟΕ με ΦΘΙΝΟΥΣΑ σειρά  (ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ…). Στην κορυφή λοιπόν του καταλόγου, εμφανίζεται το όνομα «PANTELI MARIA» με ποσό ύψους 562.896.546 δολάρια. Ωστόσο η κυρία Παντελή (η οποία είναι μιά ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, που εργαζόταν στην εταιρεία του Σαμπί Μιωνή)  έχει δηλώσει ότι ο λογαριασμός δεν της ανήκει καθώς ήταν διαχειρίστρια. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στο hedge fund του κ. Σάμπυ Μιώνη.
Ο κ. Μιώνης, όμως, εμφανίζεται 4ος στη λίστα και με ονομαστικό λογαριασμό. Για του λόγου το αληθές ο κωδικός καρτέλας είναι 5090142709 με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.619.625 δολαρίων. Περισσότερα ΕΔΩ:

Βλέπουμε δηλαδή ότι αμέσως αμέσως, στα πρώτα 4 ονόματα, βρίσκονται  τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ, τα οποία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την Ζωή Κωνσταντοπούλου…Είναι Εβραϊκά!  Σαμπί Μιωνής  και Σολομών Λεβή…..  Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον  γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι ΠΟΛΛΟΙ….

Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ; Διότι, συνέταιρος του ΜΙΩΝΗ, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!  

 

ΑΥΤΕΣ είναι οι “Διμερείς Συμφωνίες” που πήγαν να συνυπογράψουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ;  Τα συμφώνησαν….. με τους Ισραηλινούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails