Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Είναι αυτό που λένε ..όταν εσύ ..ερχόσουν… εγώ πήγαινα.




Μας θυμίζει αυτούς που ξεκινούν από… αριστερά …. καταλήγουν στην δεξιά. Αυτός …πάει αντίστροφα. Από ακροδεξιός θα μας προκύψει …αναρχοκομουνιστής. Εάν τον γνώριζαν οι Εβραίοι θα τον έκαναν ..σαπούνι.

 «Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου» διακήρυξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , που…. σέβεται την… ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μιλώντας στο Ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το «νεοναζιστικό κόμμα ντροπή για οποιαδήποτε χώρα» και για την Ελλάδα που έχασε το 10% του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια της κατοχής…. θα προσπαθήσει να χαθεί άλλο ένα 10% τώρα.
Πρόσθεσε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή, πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί, και υπογράμμισε ότι «η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό».
Νωρίτερα, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε:
"Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της".
Ο κ. Πέρες τον συνεχάρη για τις προσπάθειες αντιμετώπισης του νεοναζισμού λέγοντας ότι καλώς δεν άφησε να σπιλώσουν της ιστορία της δημοκρατικής χώρας. Τον συνεχάρη όμως και για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails