Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δενδιας: θα ..καθαρίσουμε την …αστυνομία από τους …χρυσαυγίτες.




Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη στο  CNN, μιλώντας για τα τελευταία γεγονότα που σχετίζονται με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής
Για ακόμη μία φορά ο υπουργός επανέλαβε ότι η “Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση. Οι έρευνες θα προχωρήσουν σε βάθος“.
Σε ερώτηση για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδρασε κατά της οργάνωσης μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο κ. Δένδιας απάντησε ότι: “Η κυβέρνηση δεν έδρασε τώρα. Αυτό που άλλαξε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ότι ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε τη δράση της και να συντάξουμε σχετική έκθεση”.
“Εντολή Σαμαρά οι έρευνες”
Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι οι έρευνες θα φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, με εντολή του πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά
Ακόμη, εμφανίστηκε κάθετος όσον αφορά την κάθαρση της ελληνικής αστυνομίας από την Χρυσή Αυγή. “Στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την αστυνομία“.
Μάλιστα, ο κ. Δένδιας ανέφερε στους λόγους που οδήγησαν πολύ κόσμο να ψηφίσει την συγκεκριμένη οργάνωση με συνέπεια να μπει στη Βουλή. “Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου στράφηκε στη Χρυσή Αυγή λόγω της κατάστασης στη χώρα μας από την οικονομική κρίση“.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails