Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

«Στο Ελληνικό τσίρκο τα ζώα δουλεύουν μέχρι τον… θάνατο τους».





Οι Παπαγάλοι όμως είναι ….αθάνατοι..   
Μορφή ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της Μαφίας έχει αρχίσει να προσλαμβάνει η κόντρα Ελλάδας και πιστωτών, καθώς και στα παρασκήνια όπου πρωταγωνιστούν οι εκπρόσωποι των Media.
«Παπαγαλάκια», «κλακαδόροι» και προβοκάτορες αποδεικνύεται, ότι έχουν συγκεκριμένο ρόλο, εκπαιδεύονται γι’ αυτόν και εκπροσωπούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Την κουρτίνα σε αυτά τα παρασκήνια τράβηξε στη Βουλή ο πρώην εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ,  ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ενημερώνοντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου χρέους, ότι ΔΝΤ και Κομισιόν εκπαίδευαν –και προφανώς συνεχίζουν- δημοσιογράφους ώστε να περάσουν την άποψή στην ελληνική κοινή γνώμη, ποδηγετώντας την εκάστοτε κυβέρνηση.
Όπως υποστήριξε μάλιστα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης υπάρχουν και τα ονόματα αυτών που έχουν συμμετάσχει σε συγκεκριμένα σεμινάρια, τα οποία έχει ο εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Έτσι αποκαλύπτεται και επιβεβαιώνεται μια ακόμη θεωρία συνομωσίας που θέλει τους δημοσιογράφους και τα media να αποτελούν εκφραστές «παπαγαλάκια» αλλότριων συμφερόντων, υποσκάπτοντας τις θέσεις της κυβέρνησης και αποδυναμώνοντας τη διαπραγματευτική ισχύ της χώρας.
Η ανάδειξη του θέματος τώρα μέσα από την Επιτροπή χρέους της Βουλής, και με δεδομένο ότι ο Ρουμελιώτης αποτελεί πλέον στενό συνεργάτη της νέας κυβέρνησης, λειτουργώντας ως δίαυλος επικοινωνίας με ξένους θεσμικούς, πολιτικούς, τραπεζίτες και άλλους παράγοντες, είναι προφανές ότι αποτελεί μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες.
Αν και επί των περισσοτέρων θεμάτων ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης επικαλέστηκε τη ρήτρα εμπιστευτικότητας εν τούτοις αποκάλυψε τα μυστικά σεμινάρια σε δημοσιογράφους, αποδεικνύοντας ότι ο στόχος της κατάθεσης ήταν συγκεκριμένος.
Ενδιαφέρον έχει όμως  η απόφαση της σκληρής Ζωής Κωνσταντοπούλου να ζητήσει τα ονόματα των Δημοσιογράφων από τον επικεφαλής Δημοσίων σχέσεων του Ταμείου, Τζέρι Ράις, έργο που ανέλαβε βουλευτής μέλος της Επιτροπής.
Αν τελικά αυτά τα ονόματα των δημοσιογράφων φτάσουν στη Βουλή, όσον αφορά το ΔΝΤ, τότε ενδιαφέρον θα έχει να ζητηθούν και τα αντίστοιχα από την Κομισιόν και μάλιστα για ολόκληρη την τελευταία 10ετία, καθώς και αυτά των εκδοτών που φαίνονται λήπτες απευθείας κοινοτικών κονδυλίων χωρίς επενδυτικά σχέδια ή με υποτυπώδη.
Τότε το ΣΔΟΕ θα πρέπει να ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος και τις εμπορικές τράπεζες να ανοίξουν τους λογαριασμούς Ελλήνων δημοσιογράφων τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, ενώ θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και η πανίσχυρη ευρωπαϊκή υπηρεσία Moneyval.
Η κυβέρνηση όμως δεν αναμένεται να φτάσει σε αυτό το σημείο καθώς το μήνυμα που στέλνει είναι εύληπτο και σαφές όπως γνωστοί-άγνωστοι είναι και οι παραλήπτες.
Αντίστοιχο μήνυμα έχει κατά καιρούς στείλει σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και εκδότες ο ισχυρός άνδρας των Media της χώρας, Σταύρος Ψυχάρης, γράφοντας το «κρείττον σιγάν».
Από τον Νοέμβριο του 2010  τα «ιδιαίτερα μαθήματα» και τα...σεμινάρια του ΔΝΤ (και της Civitas) προς έλληνες δημοσιογράφους - «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» ήταν γνωστά, αλλά κανείς δεν έδινε το κατάλληλο ενδιαφέρον.
Τώρα ήρθε και η επίσημη αποκάλυψη από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το Δημόσιο χρέος.

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκάλυψε ότι ανάλογα σεμινάρια διενεργεί και η Κομισιόν, ενώ μετά από σχετικές ερωτήσεις για τις διαδικασίες ή και τα κριτήρια με τα οποία γινόταν η επιλογή των δημοσιογράφων - παπαγάλων  για να παρακολουθήσουν τα σχετικά σεμινάρια ανέφερε ότι δημοσιογράφοι..  
τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.
Ο Ρουμελιώτης ακόμη αναφέρθηκε και σε ομάδα καθηγητών οικονομολόγων οι οποίοι με λυσσαλέο τρόπο και σαθρά επιχειρήματα προσπαθούσαν να πείσουν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο. Και αυτήν την κατηγορία ο Ρουμελιώτης την ενέταξε σε εκείνους που υπηρετούσαν σκοπιμότητες των αφεντικών τους.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο» κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στον δημοσιογράφο-παπαγάλο Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος όπως λέει η πρόεδρος της Βουλής το ομολογεί στο βιβλίο του.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε. Εμείς δεν ξεχνάμε τους υποστηρικτές επ΄ αμοιβή του  κατάπτυστου Σχέδιου ΑυΝΑΝ. Διαβάστε  εδώ Μερικά ονόματα υποστηρικτών για λόγους ..ιστορικούς.

Επίσης να μην ξεχνάμε τις πολιτικοδημοσιογραφικες  προσωπικότητες  του κατάπτυστου σχεδίου που είχαν λυσσάξει στην παραπληροφόρηση αλλά έπεσαν πάνω σε ένα βράχο τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ» του… κώλου.


Σημίτης (παρ΄λίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας), Στεφανόπουλος τέως Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας (είχε συστήσει στους Κυπρίους αντιστρέφοντας τις έννοιες να υποστηρίξουν το σχέδιο ΑΝΑΝ, και πρόσφατα πρότεινε περίπου να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους), Κωνσταντόπουλος (ομοίως παρ΄λίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας και νυν υπέρ των συμφερόντων του ελληνισμού ως συνόλου όπως τα αντιλαμβάνονται οι ΗΠΑ (δηλαδή χωρίς την Κύπρο, αφοπλισμό νησιών κτλ) , Γιώργος Παπανδρέου, Τσοχατσόπουλος, Λοβέρδος ο χαμογελαστός, Βενιζέλος ο ρήτωρ, Σκανδαλίδης, η θεωρούμενη έξυπνη κ.Διαμαντοπούλου, η κ. Βασω Παπανδρέου, ο κ. Ανδρουλάκης με το επιχείρημα των offshore εταιριών, ελπίζω να το ακούσατε, ο κ. Γείτωνας, ο κ. Ανδριανόπουλος , ο κ. Παπουτσής που δεν τόλμησε, ο κουμπάρος της Κύπρου κ. Πάγκαλος ως άλλος Βρούτος, ο έπιστρατευθείς πολύς κ. Μπίστης, ο σοφιστής κ. Παπαδημούλης, ο ονόματι Γεωργακόπουλος, παρολίγο να ξεχάσω τον κ. Κουναλάκη που ειρωνεύτηκε τη συγκίνηση του Προέδρου Παπαδόπουλου, εγώ δεν κλαίω είπε και άλλοι ων ουκ έστι τέλος ως.
Ο εκ των αρχιτεκτόνων του σχεδίου ΑΝΑΝ νυν ευρωβουλευτής κ. Μπεγλίτης, ευρωβουλευτής κ. Κωστής Χατζηδάκης, η νυν υπουργός παιδείας κ. Κούτσικου, κτλ. Γ. ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ (ο πρώτος διδάξας).
Επίσης ο αρχιερέας επίτιμος πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, ο βουλευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (άξιο τέκνο του Μπαμπά του που υπήρξε ως γνωστόν ,ο μπαμπάς, ένθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ατσετσον και κάθε Αμερικάνικου σχεδίου κυρίως των προέδρων Μπούς), το έτερο τέκνο η αξιότιμος τέως κ. Δημαρχος κ. Ντόρα.
 Aπό το ΕΛΙΑΛΕΜΠ οι Αξιότιμοι κκ Κουλουμπής και ο πολύς κ. Σαββίδης (ήδη αποπεμθείς από το ΕΛΙΑΛΕΜΠ αλλά αποκατασταθείς άμεσα στο ΙΣΤΑΜΕ), κτλ.
Ακόμα, ο πολύς καθηγητής κ. Ηρακλείδης των χαμένων δήθεν ευκαιριών, ο κ. Μητρόπουλος των Νέων που πολύ πριν το δημοψήφισμα είχε αρχίσει από τη στήλη του στα ΝΕΑ να βρίζει διατεταγμένα τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο,ο κ. Καψής των Νέων με την υψηλή νέα γεοπολιτική στρατηγική του αν είναι δική του θυσίας του κυπριακού ελληνισμού, ο έτερος Καψής του Αλφα TV, ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου, ο απαράδεκτος κ. Τζανετάκος, ο ΨΟΦΙΣΜΈΝΟΣ  Κακαουνάκης, η πολύ εμβριθής στο κυπριακό κ. Πυργιώτη τέως του Flash , οι κύριοι Λιριτζής και Οικονόμου, ο βαρύγδουπος Ριχάρδος Σωμερίτης, ο σκοτεινός Αλέξης Παπαχελάς, ο ″ όχι ελληναράς″ Πρετεντέρης του ΜEGA, ο εσχάτως προσπαθών να λύσει το Κυπριακό απαράδεκτος Καρκαγιάννης της Καθημερινής, κτλ
Ο δήθεν φίλος της Κύπρου δημοσιογράφος Τσίμας ο οποίος στο ντιπέιτ των πολιτικών αρχηγών παραμονές εκλογών βρήκε την ευκαιρία με κατάλληλη δήθεν ερώτηση προς τον Καραμανλή να βρίσει τον πρόεδρο Παπαδόπουλο χαρακτηρίζοντας τον (με μεγάλη ακροαματικότητα) αναξιόπιστο κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails