Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Oι «κόκκινες γραμμές» των τοκογλύφων



Νέο εφιάλτη ζούμε από χθες το βράδυ όταν διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν νέα σύγκρουση Ελλάδας-Δανειστών.
Το 24ωρο σας αποκαλύπτει το κείμενο-πρόταση της ελληνικής πλευράς με τις διορθώσεις των δανειακών... Σημειωμένες μάλιστα με κόκκινο στυλό!
Η κυβέρνηση απέρριψε το σύνολο του πακέτου που πρότειναν οι δανειστές και η κατάσταση βαίνει προς ρήξη. Ο πρωθυπουργός αποχώρησε από τις συνομιλίες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν δεν υπάρξει τις επόμενες ώρες κάποιο "φως".
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς  αντέδρασε έντονα στο άκουσμα των προτάσεων και είπε σε συνεργάτη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ "Εμείς κάναμε τα βήματα, κάντε κι εσείς αλλιώς πάμε σε ρήξη".
Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος περιέγραψε πριν λίγο με τα πιο μελανά χρώματα τη διαπραγμάτευση που διεξάγεται και αναμένεται να συνεχιστεί για ώρα ακόμα. Αναφερόμενος ειδικά στην πρόταση του ΔΝΤ , επί της οποίας γίνονται οι μεγάλες συγκρούσεις, έλεγε ότι πρόκειται για “μία εξαιρετικά σκληρή πρόταση”. Και προσέθετε: “είναι μία βαρβαρότητα, φωτιά και λάβρα. Δεν είναι πρόταση είναι Αρμαγεδδώνας. Μας την έστειλαν στις 5 το πρωί!”
ΔΕΙΤΕ εδω  [defencenet.gr] τα μέτρα που θέλουν οι τοκογλύφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails