Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Tι σοι επιχειρηματίας είναι, που ποντάρει σε καραγκιόζη;




Mάλλον θέλει να πηδήξει την σύζυγο, και τάζει … εγκυκλοπαίδειες στον  χαζοχαρούμενο. .
Στην βίλα μεγαλοεπιχειρηματία, εκτός Αθηνών, περνάει το τριήμερο της αργίας, ο κατά τα άλλα ομιλητικότατος (και μάλλον καυγατζής) γαλάζιος βουλευτής που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει το κόμμα στους επικοινωνιακούς (social media-tv) του ώμους.
H φιλοξενία του γαλάζιου βουλευτή ερμηνεύεται από τους μυημένους ως χρίσμα διαδοχής του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ.
Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε επικοινωνία με ιστορικά στελέχη του κόμματους όπως ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Γιώργος Σουφλιάς και μερικοί άλλοι της ιστορικής φρουράς. Στόχος του είναι να επιβάλει το φιλοξενούμενο του τριημέρου στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας-σπάζοντας τον ασφυκτικό κλοιό Καραμανλή.
Ο επιχειρηματίας θεωρεί ότι ο Καραμανλής όλο αυτό το διάστημα λειτουργεί παρασκηνιακά και μακιαβελικά. Από την μία δηλώνει δημοσίως ότι στηρίζει τον Σαμαρά από την άλλη ενθαρρύνει την Ντόρα και τον Δένδια να τον πριονίζουν, ενώ στο μεταξύ έχει επιβάλει τον εκλεκτό του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο επιχειρηματίας θεωρεί ότι ο Καραμανλής είναι καμμένο χαρτί μια και επί κυβέρνησής του διογκώθηκε το χρέος και οι δημόσιοι υπάλληλοι!
Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας θα οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στην επιλογή της προσφυγής στις κάλπες και γι΄αυτό θεωρεί αναγκαία την αντικατάσταση του Σαμαρά.
-Με αρχηγό τον Σαμαρά η ΝΔ θα υποστεί ιστορική ήττα η οποία θα την οδηγήσει σε διάλυση...
σχολιάζει φωναχτά ο μεγαλοεπιχειρηματίας καθώς ρίχνει κλεφτές ματιές στην καλλίγραμμη σύζυγο του γαλάζιου βουλευτή, τον οποίο σπρώχνει στην ηγεσία του κόμματος.
Ακόμη και μέσα στον Ιούνιο μπορεί να έχουμε εκλογές, είναι η εκτίμησή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails