Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Τολμούν και μιλούν τα πολιτικά ρεμάλια του ΛΑγΟΣ


Aυτοι τώρα είναι πολιτικοί άνδρες του πατριωτικού χώρου; Ποιο πατατράκ πάθαμε ρε δούλοι του συστήματος; Eμεις υπηρετούμε μόνο τον εαυτόν μας γιαυτο μπορούμε και τα λέμε ως έχουν με το όνομα τους όλα. Δεν περιμένουμε σε καμία κομματική ουρά για ξεροκόμματο η διορισμό. Το μεροκάματο μας το βγάζουμε με κόπο, και σας έχουμε χεσμένους όλους τους εξαπατητές του λαού. Μόλις σας βγάζουν τα άπλυτα στην φορά τρελαίνεστε και αρχίζετε να κολλάτε ετικέτες. Σας έμαθε το κόλπο ο Γιαννόπουλος καλά, αλλά σε μας δεν πιάνει τίποτα. Οι βρώμες σας θα βγαίνουν διότι είσαστε ότι χειρότερο έχει παράγει ο τόπος ,και όποιος θέλει ας τις δει. Για την ταμπακιέρα δεν λέτε τίποτα .Μόνο «πυροτεχνήματα». Εμείς παρουσιάζουμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Παίξατε και παίζεται με το ευαίσθητο σημείο του έλληνα τον πατριωτισμό και για αυτό τον λόγο είσαστε διπλά προδότες. Ξαναδιαβάστε το να το εμπεδώσετε καλά, και περιμένουμε διάψευση των γεγονότων, και όχι ύβρεις. ΔΕΙΤΑΙ και το «τσεκούρι» του μητσομακη ΒΟΡΙΔΗ.

Άθλιες και φασιστικές πρακτικές στην σύσκεψη της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ

ΑΠΟ ΤΟ …ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG του..σιδερένιου νέο-πατριώτη

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚουκουλοΦΛΩΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΙΧΝΟΣ" ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ... ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ. OVER !!

Διαβάστε τους και ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ:

"Άθλιες και φασιστικές πρακτικές στην σύσκεψη της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ"

Μάκης Βορίδης:"Οσο κι αν γαυγίζουν τα σκυλιά, το καραβάνι δεν σταματάει. Πάει ΜΠΡΟΣΤΑ!!"


"Σιγά μην φοβηθούν τα..σκυλιά το… τσεκούρι σου ρε ΜΑΚΗ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ .
1) Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ . ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΕΤΣΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ , ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΠΑ .
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ;
ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ.
ΕΡΩΤΗΜΑ :
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ;
EXETE ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΠΟΣΑ ΔΑΠΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ;
2)O ΑΔΩΝΙΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΙΑ
3)Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ; ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ .
4)O ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΤΟΡΑ .ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΦΙΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΒΑΛΚΙΩΤΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ , ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ,ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ , ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ .

Related Posts with Thumbnails