Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Καθαρίζουν οι εργολάβοι «καθαριότητας»

ΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Στα θέματα των ατελείωτων σκανδάλων, ενάδειξης Εργολάβων Καθαριότητας, από τα Νοσοκομεία, τα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ, τα Δικαστήρια και πάει λέγοντας, είχαμε μείνει ΕΔΩ >>>> ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ .-. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Όπου και αναρτήσαμε το έγγραφο-ντοκουμέντο 10340/ 21-7-2009, του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, προς την Διοίκηση του "Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων". Με το έγγραφο αυτό, ο Ανώτατος Δικαστικός (Αρεοπαγίτης), έκανε με τα κρεμυδάκια τη παράνομη σύμβαση του Ταμείου αυτού, με την περιλάλητη εταιρεία καθαρισμού ΑΝΑΞ ΑΕ (πρώην Νταλίδη & Σία ΟΕ).
Όταν διαβάσαμε το ντοκουμέντο αυτό (βλέπε στο παραπάνω λινκ), είπαμε "επιτέλους, να ένας σωστός άνθρωπος που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη και νομιμότητα".
Ναι, το είπαμε και τον ματιάσαμε.
Όπως βλέπετε στο τρισάθλιο ντοκουμέντο, της Διοίκησης του "Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων", οι αμετανόητοι κομπιναδόροι, γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους και στ' άγγραφα, την ισχύουσα νομοθεσία, το δεδικασμένο και το έγγραφο-σύσταση του άμεσου ανώτατου Προϊσταμένου τους, του Αρεοπαγίτη Δημήτρη Κράνη, Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου του Πρωτοδικείου Αθηνών!!!!!
Τι κάνουν οι κομπιναδόροι?????
1.-- Ζητούν, να .....ζητηθούν (λένε) εγγράφως, οι απόψεις του .....Προέδρου του Ν.Σ.Κ., επί των εγγράφων θέσεων της "ΑΝΑΞ ΑΕ" και της ενιστάμενης "Τσάτσιος Ευθύμιος ΕΠΕ".!!!!! (δεν τους έφτανε το έγγραφο του Προέδρου του Πρωτοδικείου, ούτε η νομοθεσία, ούτε το δεδικασμένο) >>>>> Στις καλένδες και στα απαυτά τους!!!
2.-- Αναβάλει τη λήψη σχετικής απόφασης, γιατί παραζαλίστηκε το ΔΣ, από όλο το σκεπτικό που του φορτώσανε!!!!! και επειδή έχει να κάνει και με βασιλιά (ΑΝΑΞ), ας πάρει άλλος μαλάκας τη κομματική ευθύνη.
3.-- Χρεώνουν την απόφαση, σε κάποιον "κ. ΤΖΏΡΤΖΗ", ο οποίος την............... την................... ο οποίος την..................... την..................... ο οποίος την στέλνει στον ......."κ. ΤΖΩΡΤΖΗ"!!!!!!!!!! Συνωνυμία εντός του ίδιου γραφείου????? Δεν νομίζω...... ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ=ΝΑΙ. = Θάψιμο μέχρι να γίνει, όταν γίνει, νέος διαγωνισμός!!!!!!!
Κι αν .....διαφωνίσει ο παραλήπτης, του προς ον απευθύνεται, εγγράφου, τι γίνεται??????
α) >>>> το ξαναεπιστρέφει στον προηγούμενο ...... ΤΖΩΡΤΖΗ εαυτό του??????
β) >>>> το στέλνει κι αυτό στον ....Πρόεδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.), να το κάνει κατάπλασμα μαζί με τα υπόλοιπα?????
γ) >>>> το καλάει με μύξα το χαρτί του εαυτού του (ΤΖΩΡΤΖΗ) στον τοίχο, για να το βλέπει, μη και μας το ξεχάσει?????
δ) >>>> το στέλνει για ανακύκλωση, επειδή μέσα του πάσχει από το σύνδρομο τρεμόπουλου?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails