Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Τι θα φέρει ο… Αγιος Βασίλης για τον ΛΑ.Ο.Σ ;.


Τον νέο χρόνο από ό,τι φαίνεται περιμένουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, για να αποδείξουν ότι δεν «σκιάχτηκαν» καθόλου από την εκλογή Σαμαρά, ο οποίος μέχρι σήμερα ομολογουμένως είναι «γκρίζος». Όπως διαρρέουν προς πάσα κατεύθυνση στελέχη του Γ. Καρατζαφέρη, το κόμμα με τον νέο χρόνο, θα επιδοθεί σε μια μεγάλη καμπάνια, με σκοπό να μαζέψει υπογραφές, που θα ζητούν από την κυβέρνηση να γίνει δημοψήφισμα, για την απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες. Όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι αποφασισμένος όχι μόνο να προβάλλει αυτή την κίνηση όσο μπορεί, αλλά και να διαθέσει χρόνο και χρήμα, για να χτιστούν οι κατάλληλες υποδομές, που θα επιτρέψουν στο κόμμα του, να φέρει το ζήτημα στο προσκήνιο.

Εμείς επειδή είμαστε πραγματιστές, πιστεύουμε ότι ο νέος χρόνος θα φέρει στον καρατζαφύρερ δυο νέες βίλλες σαν την τελευταία που αγόρασε στον Κόρφο Αργολίδας, νέες offshore στην Κύπρο και αλλού, και περισσότερο χρήμα στην τσεπάρα του.Kαι εις υγεία των κορόιδων.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ έχεις ΣΠΙΤΙ και στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;;

Ε όχι και έτσι ΓΙΩΡΓΑΡΕ? Και νέα βίλα στον ΚΟΡΦΟ Αργολίδας;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΠΑΣΟΚ εκανε αυτα που λεει ο Καρατζαφερης, θα μπορουσαμε και εμεις να ανασανουμε οικονομικα... Ξεστραβοθητε και δειτε την πραγματικοτητα, αλλα απο ατομα που το μονο τους επαγγελμα ηταν το βουλευτιλικη τι να περιμενουμε;

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως υπαρχει και ο ΛΑΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΓΚΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Related Posts with Thumbnails