Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μωρή πολιτική παλιοπουτάνα δώσε εδώ και τώρα λύση.


Αυτές τις πουστιές τις κάνουν συνέχεια .Δεν έχουμε ξεχάσει την υπόθεση του μικρού Βισιλέλη που τελικά δεν έφταιγε κανένας αχρείος για τον… φόνο του. Δώστε εδώ και τώρα λύση γιατί θα σας φτύνουμε κάθε μέρα παλιοπούστηδες. Άστο διάολο από εκεί. Δεν φτάνουν οι κλεψιές σας, θα σκοτώνεται και τα παιδιά μας κιόλας.

Ο άγγελος είναι ένα παιδί που πάσχει από σπαστική τετραπληγία και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να περπατήσει . Είμαστε έτοιμοι να φύγουμε για κέντρο αποκατάστασης στην Ελβετία και δεν μπορούμε να το κάνουμε διότι δεν μας δίνουν την έγκριση να εκταμιεύσω τα χρήματα να τα στείλουμε στο νοσοκομείο.

Ο κος Κατριβανος γραμματέας της κοινωνικής αλληλεγγύης μου φέρθηκε με τον πιο αγενή τρόπο. Συγκεκριμένα μου είπε ότι: χάρη σας κάναμε κ. Καραχαλιου και σας δώσαμε έγκριση ερανικού λογαριασμού, δεν δίνουμε τα χρήματα επειδή ένα νοσοκομείο τα θέλει προκαταβολικά, πρέπει να μας στέλνει τιμολόγια κάθε μήνα. Όταν του κατέθεσα τους νόμους όπου εκείνοι έφτιαξαν δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να μιλά σε έντονο ύφος προσπαθώντας να με τρομάξει. Κατόπιν πήγα στο γραφείο του κ Τσοπανιδη, διευθυντή της Κας Ξενογιαννακοπουλου, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα αλλά δυστυχώς έφυγα χωρίς να γίνει κάτι. Το μόνο που γινόταν ήταν να μεταφέρει ο ένας υπάλληλος στον άλλο το πρόβλημα χωρίς κανείς να αναλαμβάνει ευθύνη και να δικαιολογεί τις πράξεις του. Πήραν τηλέφωνο και στο νοσοκομείο να ρωτήσουν για το κόστος και παραλίγο να μου δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση διότι υπάρχει και το ιδιωτικό απόρρητο του ασθενούς.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ,ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails