Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Είχε «σχέσεις» ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ με την «αμαρτωλή» RASSADEL


Ο κ. Βγενόπουλος εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου αναφέρει: Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη επιχείρηση λάσπης που προσπαθεί να εμπλέξει την MARFIN EGNATIA BANK και, κυρίως, εμένα προσωπικά στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το κανάλι STAR που την παρουσίασε μάλιστα σαν πρώτη είδηση (!) και συνεχίσθηκε μέσω blogs και εντύπων μικρής εμβέλειας, κορυφώθηκε δε σήμερα μέσω της οπαδικής εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από την διαδικασία της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής πέραν της τραπεζικής σχέσης που είχε η MARFIN με τη Μονή Βατοπεδίου ουδέν στοιχείο προέκυψε που να αποδεικνύει ανάμειξη ούτε καν γνώση των σχέσεων και των συναλλαγών του πελάτη μας με το Δημόσιο.

Κατόπιν των ανωτέρω θα προχωρήσουμε άμεσα σε κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε όσους ξεπέρασαν τα όρια της δήθεν «πληροφόρησης» και προχώρησαν σε δυσφημιστικές κρίσεις κατά της Τράπεζας και εμού προσωπικά.

Θα το επαναλάβω ακόμη μια φορά. Όσοι προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε «σκάνδαλα» ματαιοπονούν. Η λάσπη δεν μας αγγίζει και η συντριπτική πλειοψηφία της Κοινής Γνώμης ξέρει γιατί γίνονται αυτές οι αισχρές προσπάθειες.

Πριν στεγνώσει όμως το μελάνι από τις δηλώσεις του, έρχεται το press-gr να αποκαλύψει έγγραφο όπου δείχνει πως ήταν εξουσιοδοτημένος για λογαριασμό της από την αμαρτωλή βατοπεδινή RASSADEL .Για διαβάστε το ποστ παρακάτω

«Το έγγραφο που σας στέλνω -και ελπίζω ότι θα το δημοσιεύσει το Press-gr - περιέχει τους μετόχους της MIG οι οποίοι στην πρόσφατη γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου είχαν εξουσιοδοτήσει τον κ. Βγενόπουλο για να τους εκπροσωπήσει. Το έγγραφο αυτό δεν είναι κανένα ...απόρρητο ντοκουμέντο αφού κυκλοφορούσε ελεύθερα την ημέρα της γενικής συνέλευσης την οποία παρακολούθησα και εγώ καθώς διαθέτω μερικές μετοχές της Marfin και έχω αγωνία για την τύχη τους.

Στη θέση 183 του καταλόγου, λοιπόν, είδα ότι βρίσκεται το όνομα της εταιρείας Rassadel η οποία έχει έδρα την Λευκωσία, διαθέτει 8.923.516 μετοχές, ποσοστό 1,1740% και έχει εξουσιοδοτήσει τον "Βγενόπουλο Ανδρέα ή και Καρατζένη Φώτιο". Είναι δηλαδή ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της MIG αφού ελάχιστοι έχουν ανάλογο ποσοστό, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος. Η μεγάλη πλειονότητα έχει ποσοστά κάτω του 1%.

Ποια είναι όμως αυτή η Rassadel; Είναι η κυπριακή offshore εταιρία που συνδέεται με τον Εφραίμ και τη Μονή Βατοπεδίου και μέσω της οποίας έγιναν διάφορες αγοραπωλησίες ακινήτων που ερευνώνται τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από την κοινοβουλευτική διαδικασία μέσω της εξεταστικής και -όπως όλα δείχνουν- μέσω της υπό σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Εκτός κι αν πρόκειται για άλλη Rassadel, οπότε πρόκειται για σατανική σύμπτωση και ταπεινά ζητώ συγγνώμη.

Αν δεν κάνω πάντως λάθος, αυτή η κυπριακή off shore είχε δώσει, όπως και άλλοι μέτοχοι, εξουσιοδότηση στον κ. Βγενόπουλο χάρη στην οποία εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του από τη γενική συνέλευση και πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει. Δείχνει αυτό λοιπόν μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Όμως ακριβώς λόγω της εμπλοκής της Rassadel με τη Μονή Βατοπεδίου και με το γνωστό σκάνδαλο, η συγκεκριμένη περίπτωση αποκτά ενδιαφέρον. Και νομίζω ότι επιτάσσει κάποιες διευκρινήσεις οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα δοθούν ώστε να μην προκύπτει αντίφαση και να μην τίθεται εν αμφιβόλω από τους κακοπροαίρετους η ειλικρίνεια της δήλωσης του κ. Βγενόπουλου ότι "πέραν της τραπεζικής σχέσης" δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τους πρωταγωνιστές της. Για το καλό της MIG και όλων των μετόχων της.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails