Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Πήγε να δώσει την αναφορά του ο Γιωργάκης


Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πορεία επίτευξης των στόχων της, ( Δηλαδή το ολικό ξεπούλημα ) ανακτώντας σταδιακά την αξιοπιστία της διεθνώς, ( αφού δείχνω συνέπεια για την αποστολή που ανέλαβα από τους τοκογλύφους ) ενώ συμπλήρωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η προώθηση των σημαντικών και δύσκολων αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο πολιτικό σύστημα, ( κατάργηση του συντάγματος, και απαξίωση της πολιτικής ) στη δημόσια διοίκηση ( την παρεχώρησα στο Δ.Ν.Τ ) και στο σύστημα πρόνοιας ( να μην πληρώνουμε τώρα, και τις.. ασθένειες τους ).

Την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο εξέφρασαν, σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου, τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ( καθώς και όλοι οι ευρωαμερικανοί τοκογλύφοι ) κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Πήγε να δώσει αναφορά πως σε αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους ξεπουλημένους κατάφερε να κάνει την χώρα μ….. καλλιγραφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails