Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ποιος θα ψάξει τον πόθεν έσχες του… ΜΑΡΙΝΑΚΗ ;


Το 67% των μετοχών περνάει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει στην προεδρία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας μετά την πλήρη συμφωνία του με τον Σωκράτη Κόκκαλη για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά παρά τη μεγάλη της διάρκεια δεν υπήρξε σε κανένα σημείο η εντύπωση ότι η συμφωνία θα χαλούσε, λόγω της καλής διάθεσης και των δύο πλευρών.

Ο Μαρινάκης θα δώσει 50 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ καλύπτοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, παίρνοντας το 67% των μετοχών. Ο Κόκκαλης που μένει ως πρόεδρος θα κατέχει το 11%. Από εκεί και πέρα περίπου 35 εκ. είναι τα χρέη που θα καλύψει ο εφοπλιστής ενώ σκοπεύει να δώσει γύρω στα 15 εκ. για την άμεση μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Τα χρήματα που θα πάρει ο Κόκκαλης είναι περίπου 15 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ.

Οι πρώτες αλλαγές

Ο πρώην πρόεδρος της Wind, Σωκράτης Κομινάκης θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού (θέση που κατείχε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος) ενώ ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μώραλη στη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας, είναι ο «τσιφτιτέλιας» πρώην υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καραχάλιος.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν πρόκειται να ψάξει
τον νέο ιδιοκτήτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
κύριο Μαρινάκη.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ
γνωρίζουν ότι ο εφοπλιστής κύριος
Μαρινάκης διαχειρίζεται τα πολλά
χρήματα της οικογένειας Μητσοτάκη.
Ήδη είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κατά 25% και ιδιοκτήτης
του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού SKY
100,3 κατά 25% επίσης. Τα χρήματα
των αγορών είναι επίσης χρήματα της
οικογένειας Μητσοτάκη.
Ας μην φοβάται λοιπόν ο κάθε κύριος
Μαρινάκης . Κανείς δεν μπορεί να
ελέγξει το "πόθεν έσχες" του διότι
τον προστατεύει η ιερή οικογένεια.

Ανώνυμος είπε...

Μα η "αγία" οικογένεια είναι ένα πολιτικά τελειωμένο πράγμα. Ας απολαύσουν τα δισεκατομμύριά τους μακριά από τον δημόσιο χώρο που τους ανέχθηκε τόσα χρόνια, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι ξοφλημένοι όλοι τους, ο επίτιμος, η διαγραμμένη κόρη του και ο γουρλομάτης γιος, παραλήπτες ακριβών δώρων της Siemens.

Related Posts with Thumbnails