Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Η «επόμενη μέρα» δεν θα περιλαμβάνει εθνοπροδότες στην εξουσία


Σε πολιτικό αδιέξοδο έχει οδηγηθεί ο Καρατζαπέρνης και είναι πλέον εμφανές .Η απόφασή του να συνυπογράψει το προδοτικό Μνημόνιο ίσως αποτελέσει την «ταφόπλακα» του κατασκευασμένου από «άλλους» κόμματός του και τον «βίαιο» τερματισμό της εθνοπροδοτικής πολιτικής σταδιοδρομίας. Καθημερινά διαπιστώνει ότι τόσο το κόμμα του όσο και ο ίδιος θα υποστούν το κόστος των επώδυνων και προδοτικών μέτρων που ψήφισαν στην Βουλή .
Τα μηνύματα που φθάνουν κατά εκατοντάδες στο γραφείο του δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Παρά τα όσα γίνονται στην χώρα, παρά την καταβαράθρωση των δυο μεγάλων κομμάτων, το ποσοστό του αντί να αυξηθεί μειώνεται. ‘Ήδη η φυγή στελεχών και ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ λαμβάνει την μορφή «τσουνάμι» , παρ όλες τις προσπάθειες των γνωστών κύκλων της «ενημέρωσης» να συγκαλύψουν την κατρακύλα του μορφώματος που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μπορεί να φύγει πάμπλουτος από την πολιτική λόγω της ασύλληπτης μανίας που έχει να τα παίρνει ασύστολα από παντού, αλλά αυτό… καταγράφεται στην… ιστορία, όπως θα καταγράφει και η εθνοπροδοτική πράξη του, της υπερψήφισης του επαίσχυντου μνημονίου. Υπό το κράτος πανικού λοιπόν ο κ. Καρατζαφέρης κάνει άτακτη στροφή 180 μοιρών, προσπαθώντας να σώσει τα … «άσωστα».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το σκάνδαλο των ομολόγων, έκανε την γελοιωδέστερη πρόταση που μπορεί να υπάρξει. Κάλεσε την κυβέρνηση να επιστρέψει σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την… πρώτη δόση του δανείου και στη συνέχεια να αποχωρήσει από τον μηχανισμό στήριξης! Σε δηλώσεις του μάλιστα σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε λόγο για… «Μνημόνιο υποτέλειας», ξεχνώντας να πει πως το στήριξε με νύχια και με δόντια, αφού το αντίτιμο της συναίνεσης του ήταν, πολλά εκατομμύρια από τους ενδιαφερόμενους, προς τις τσέπες του. Υπενθυμίζουμε ότι όταν το υπέγραφε και το ψήφιζε υποστήριζε ότι ήταν πράξη ….Εθνικού καθήκοντος . Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας ο κ. Καρατζαπέρνης ασκεί ….σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στα εργασιακά λόγω των ισχυρών αντιδράσεων που προκαλούν.
Ξανα-υπενθυμίζουμε ότι όταν υπέγραφε τον Μνημόνιο-μνημόσυνο, υπέγραφε και τις εργασιακές αλλαγές που αναφέρονταν σ` αυτό. Εκτός εάν … δεν το είχε διαβάσει! Οι κοινωνικές «εκρήξεις» που κυοφορούνται λόγω αυτών των έντονων αντιλαϊκών μέτρων και το αδιέξοδο στον φαύλο κύκλο της βαθιάς οικονομικής ύφεσης , θα στιγματίσουν βάναυσα όσους και όσες ψήφισαν το μνημόνιο. Η επόμενη ημέρα και το πολιτικό σκηνικό δεν θα περιλαμβάνει τους όσους/ες ψηφίσαν το εθνοπροδοτικό μνημόνιο της ντροπής και της υποτέλειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails