Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ένας –ένας την κοπανά από το μπουρδέλο του ΛΑγΟΣ


Σαν πολιτευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ, έλαβα μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις έχοντας απέναντί μου τη Νέα τάξη πραγμάτων (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ- Μητσοτακέϊκο). Αν ήξερα ότι κάποια στιγμή το κόμμα μου θα αγκάλιαζε αυτούς που πολεμούσα θα έκανα πολιτικό «χαρακίρι». Όχι κύριε Καρατζαφέρη και κύριοι βολευτές του ΛΑ.Ο.Σ, δεν πολεμάγαμε για να «ξεγυμνωθούμε» σ΄αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν πολεμάγαμε για να φέρουμε στην Ελλάδα του Γιωργάκη το Δ.Ν.Τ. και να παραδώσουμε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο στον Ερντογάν-Πασά. Δεν πολεμάγαμε για να συμπράξουμε με το Μητσοτακέϊκο που μόνο συμφορές έφερε στον τόπο μας. Δεν πολεμάγαμε για να μην χάσετε την καρέκλα σας, με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα μπορούσα να επιτεθώ στο ΛΑ.Ο.Σ των Αθηνών κάνοντας χρήση «πυρηνικών όπλων» αλλά θα σεβαστώ την παρουσία μου στο κόμμα από το 2003. Γι αυτό παρακαλώ σεβαστείτε κι εσείς τους Έλληνες. Θα συνεχίσω να παλεύω στην πρώτη γραμμή μάχης, αλλά θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων, ενώ μερικοί αυτομόλησαν στις «Περσικές αυλές». Η συνέχεια στο πεδίο μάχης. Η περίοδος ειρήνης τελείωσε. Δυστυχώς κύριε Καρατζαφέρη χάνετε το επίλεκτο σώμα στρατού, τους άμισθους στρατιώτες του κόμματος, τώρα σας μένουν οι μισθοφόροι. Όσο για τους βολευτές του ΛΑ.Ο.Σ ένα έχω να πω: Κάθεστε πάνω σε νάρκη την οποία εσείς οπλίσατε με τον ραγιαδισμό και την ατολμία σας. Σταματήστε να πουλάτε Πατριδογνωσία από την τηλεόραση, θέλουμε να σας δούμε στη βουλή, όταν οι αρχηγοί επικαλούμενοι δήθεν την κομματική πειθαρχία προβαίνουν σε αντιλαϊκές πράξεις κι οδηγούν τον Ελληνικό λαό στο σφαγείο. Όχι κύριοι, δεν θα οδηγήσω τους τουλάχιστον δύο χιλιάδες ψηφοφόρους του αμιγώς πατριωτικού χώρου του Νομού Λάρισας μέσα σε ναρκοπέδιο, αν δεν καθαρίσετε το χώρο από τις νάρκες θα ψάξουμε για πιο ασφαλή δρόμο.

Μπέλτσιος Χρήστος

Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ Ν. Λάρισας

Μέλος της ΟΚΕ Εθνικής Άμυνας

http://xristos-beltsios.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

Μέσα σε δυο ημέρες δυο αποχωρήσεις .Πρώτα ο Κουριανίδης και τώρα ο Μπέλτσιος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα διότι ενοχλείται ο χοντρός και δεν μπορεί να… φάει. Άσε που του έκοψε την όρεξη το παρ΄ολιγο λυντσάρισμα που κόντεψαν να πάθουν οι βολευτάδες του. Ο Βορίδης σε συγκέντρωση στα Γλυκά Νερά όπου τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα για να μην φάει τις φάπες της χρονιάς του, και ο Αιβαλιωτης σε συγκέντρωση στο Μαρούσι όπου είχε πάει αντί του Μπουμπούκου. Μαλάκας ήταν να πάει ο βρακοφύλακας. Και ήταν και …κομματικές παρακαλώ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΣΕ ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΝΑ ΒΛΑΛΕΙ ΚΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Related Posts with Thumbnails