Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σιγά τον αποκαλυπτικό τιμητή της νομιμότητας.



Της πλάκας είναι η καταγγελία που έκανε στη Βουλή, για μαύρο χρήμα που κατέληξε στην τσέπη συγκεκριμένου στελέχους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο αγράμματος του ΛΑγΟΣ Καρατζαπέρνης. Έκανε λόγο για εμβάσματα-μίζες ύψους 5,1 εκατ. ευρώ που εμφανίζονται να έχουν πληρωθεί από τα Ναυπηγεία, από τον Οκτώβριο του 2004 ως και τον Ιανουάριο του 2005, σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων με έδρα την Ινδία και τις Αντίλες για να προωθήσουν την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή, αλλά και η Βολιβία χώρα που δεν… έχει θάλασσα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ότι:

Τον Οκτώβριο του 2004 εμβάστηκαν 1,3 εκατ. ευρώ από τα Ναυπηγεία στην εταιρεία Sidewind με έδρα τις Αντίλες

Στις 14/1/2005 εμβάστηκε ποσό 1,9 εκατ. ευρώ σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων με έδρα το Νέο Δελχί η οποία παρέχει υπηρεσίες προβολής για την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και μία εβδομάδα αργότερα εμβάστηκαν άλλα 1,9 εκατ. ευρώ στην ίδια εταιρεία.

Όπως είπε "όλα αυτά μαζεύονται στην τράπεζα BNP της Γενεύης, όπου ο τελικός αποδέκτης είναι Έλληνας. Η δική μου έρευνα έφτασε στο ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει τοποθετηθεί στα ελληνικά ναυπηγεία", αλλά όπως πάντα δεν έδωσε όνομα στη Βουλή. Πρόσθεσε πάντως ότι θέτει όλα τα ανύπαρκτα και για λόγους εντυπώσεων στοιχεία στη διάθεση του υπουργού Άμυνας, ενώ εμφανίσθηκε βέβαιος για εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε χωρίς να το κατονομάσει ο Καρατζαπέρνης και για το οποίο ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο;
Παίζετε το γνωστό παραμύθι του κουΐζ . Πρόκειται λέει για παλαιό συνδικαλιστικό παράγοντα, από την εποχή του ΠΑΣΟΚ, στο χώρο των Ναυπηγείων . Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να εμφανιστούν, οι εργαζόμενοι να έχουν το 49% των Ναυπηγείων ενώ μετά τη συνδικαλιστική δράση του φέρεται να είχε αναλάβει ως στέλεχος και διοικητικές ευθύνες. Το ερώτημα είναι αν όλα αυτά τα χρήματα τα πήρε και τα έδωσε σε πολιτικά πρόσωπα;
Kαι ασφαλώς και στον Καρατζαπέρνη διότι σε όλα τα φαγοπότια… είναι μέσα, αλλά του φάνηκαν λίγα, και τώρα τον καρφώνει. Έτσι και αλλιώς ο αγράμματος έχει μπει στο …πρόγραμμα προστασίας των ….Μ.Μ.Ε .

Για τους άλλους ξέρει να λέει .Για τις δικές του τις «υπόγειες» μίζες από Βαρδινογιάννη και Μυτιληναίο πότε θα μας πει; Για το πόσο πούλησε το κανάλι του στον …εαυτόν του πότε θα μας πει; Για το τι έγιναν τα 530.000 χιλιάρικα του Δραγούμη του πότε θα μας πει; Για τις τέσσερις βιλάρες που έχει πότε θα μας πει; Για τις offshore στο εξωτερικό πότε θα μας πει; Ο αναπάντητος κατάλογος είναι πολύ μεγάλος, και το μόνο που δεν μπορεί να μας κάνει ο αισχρός πολιτικάντης είναι, τον αποκαλυπτικό τιμητή της νομιμότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails