Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τα έκαναν μ….. τα μ..... του ΛΑ.γ.Ο.Σ


Όλοι περιμένουν κόμμα από την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ή από τον κ. Φώτη Κουβέλη. Άντε και από ορισμένους επιχειρηματίες... Κόμμα, από απογοητευμένα στελέχη του ΛΑΟΣ είναι αλήθεια δεν περίμενε κανείς. Κι όμως αύριο το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ προχωρούν στην ίδρυση νέου κόμματος με την ονομασία "Εθνική Ελπίδα". Παράλληλα, την Τρίτη τα στελέχη του νέου κόμματος θα παραθέσουν δείπνο στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Εκ των πρωτεργατών της Εθνικής Ελπίδας είναι ο κ. Γ.Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τις εκλογές από το ΛΑΟΣ όταν ο κ. Καρατζαφέρης τον είχε αντικαταστήσει στο ψηφοδέλτιο,

Δεν μετέχουν στην "Εθνική Ελπίδα".

Ενημερωθήκαμε πως στην αυριανή συγκέντρωση για την ίδρυση του νέου κόμματος που θα γίνει στην Μεγ. Βρετάνια δεν θα μετέχουν οι Γ. Κλειδέρης και Σ. Σταματόπουλος όπως εκ παραδρομής ανεφέρθη..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΙΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΙΣΧΥΡΗ

Ανώνυμος είπε...

οπως και να 'χει, παλι ρομπες γινατε

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ήταν τρίτης γραμμής.πρίν φύγουν κανονίζανε τις τύχες του οργανωτικού,και ο Κλειδέρης εχει μεγάλη συμετοχή για την είσοδο του χοντρού στην Βουλή.Καλά θα κάνουν οι άσχετοι να μην σχολιάζουν βλακωδώς.

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε ρομπες ξεκουμπωτες λαοτζηδες

Related Posts with Thumbnails