Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Πόσα πήραν από την Ντόρα για αυτό;



Ακόμα χαμηλότερα ποσοστά για τα δύο μεγάλα κόμματα δείχνει η νέα δημοσκόπηση της KAPA RESEARCH για το αυριανό ΒΗΜΑ της Κυριακής. Για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν ξεπερνούν ούτε το 39% στην πρόθεση ψήφου. Έχουμε και λέμε: ο ΠΑΣΟΚ 23,4%, η ΝΔ 15,6 %, το ΚΚΕ 6,7 %, ο ΛΑΟΣ: 4,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 2,3% , με την αδιευκρίνιστη ψήφος να υπερβαίνει το 40%! .Σε ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι ερωτούμενοι εάν υπήρχαν στη λίστα και τα δύο καινούργια κόμματα, το κόμμα της Μπακογιάννη φτάνει στο 15% . Να δούμε αύριο και ολοκληρωμένη την δημοσκόπηση. Προς το παρόν αυτά μόνο διέρρευσε η εφημερίδα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010
Άδωνις Γεωργιάδης :Αισθάνομαι την ανάγκη και ως πολιτικός και ως ιστορικός, να δώσω συγχαρητήρια στην αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό


Απόσπασμα ομιλίας του κ. Αδωνη Γεωργιάδη στην ολομέλεια της Βουλής (2/7/2010)


ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Καταρχάς, κύριε Υπουργέ, οφείλω να σας πω ότι αισθάνομαι την ανάγκη και ως πολιτικός και ως ιστορικός, να δώσω συγχαρητήρια στην αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή των Ελλήνων είπε, επιτέλους, ορισμένα πράγματα που Πρωθυπουργοί εδώ και τέσσερις δεκαετίες αρνούνται να πουν προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

απο ΄΄εχω ματια και βλεπω΄΄

Ανώνυμος είπε...

πόσο ποιό μαλάκας μπορεί να γίνει

Related Posts with Thumbnails