Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η Ντόρα πήρε και τον παναθηναϊκό, μετά τον ολυμπιακό.


Η… έκπληξη του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Κωνσταντόπουλο βασίζεται στο ότι ο νέος πρόεδρος έχει κύρος και πως θα μπορέσει να βοηθήσει το κλαμπ σε τομείς που σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο υπήρχε πρόβλημα. Ο έμπειρος στις δολοπλοκίες δικηγόρος θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας σε συναντήσεις με την Πολιτεία τόσο για θέματα του ποδοσφαίρου όσο και του γηπέδου και θα μπορέσει με τις διασυνδέσεις του να δώσει λύσεις στα «πράσινα» προβλήματα. Επίσης έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη όπως και με την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τώρα το πώς θα τα βγάλει πέρα με τον… Μπεο χωρίς να φάει τίποτα …κλωτσιές είναι άλλο θέμα.

Φυσικά αυτή η επιλογή έπεσε σαν… βόμβα στις τάξεις των φιλάθλων που είναι άσχετοι με την πολιτική, και που περίμεναν μια κοινά αποδεκτή λύση για την προεδρία και έναν άνθρωπο που θα είχε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τα σχόλια των αναγνωστών του gazzetta.gr αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις στα ερτζιανά είναι ενδεικτικά της… παγωμάρας που υπάρχει στον κόσμο για την επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η απάντηση το γιατί έγινε αυτό είναι απλή. Από την στιγμή που πήρε το παιδί της ΝΤΟΡΑΣ ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό, ήταν θέμα χρόνου να πάρει και τον Παναθηναϊκό κάποιο μελλοντικό «δεκανίκι – συνεταίρος » της. Και ο Κωνσταντόπουλος είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Έτσι και αλλιώς ήταν τελειωμένος πολιτικά. Φυσικά πάντα με την συναίνεση του μέγα Βαρδινογιάννη, που από ότι δείχνουν τα πράγματα, την στηρίζει απεριόριστα. Νομίζει η πολιτικά βλαμμένη πως θα μπορέσει μέσω του ποδοσφαίρου, να καρπωθεί ψήφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails