Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Είδες Αργύρη μας που θέλει η Που…α να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.



Είδες Αργύρη μας που θέλει η Που…α να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Η προστασία και συμπάθεια στον εθνοπροδότη ΠΑΓΚΑΛΟ όσο και να θες δεν μπορείς να την κρύψεις. Τώρα σε έπιασε το ηθικοπλαστικό σου; όταν ξεφτιλίζεσαι για ένα πεντακοσάρικο που σου πετά στα μούτρα ο χοντρός έχοντας σε να κανείς την βρώμικη δουλειά του διαδικτύου, δηλαδή να τον ενημερώνεις για το τι γράφουν για αυτόν τα blogs δεν σε πιάνει το ηθικό σου είναι; To ότι είσαι από ανέκαθεν πασοκτζής και συμπαθών των εθνοπροδοτών δεν χρειάζεται να μας το τονίζεις, το γνωρίζουμε.Αυτά για να μην σε πιάσει και τίποτα και έχουμε τύψεις. Α.. και για τσόντες σου είπαμε, να μην τις αναφέρεις διότι είναι εφεύρεση του αρχηγού σου από την δεκαετία του 70. Εξάλλου έχει γεμίσει και η Καλλιρόης από …μανεκέν της εποχής.

Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση.

Μόνο τούρκικο φέσι δέχεται να φορεί ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

(Η "ΑΡΑΧΝΗ" ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣ)

post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/blogs-aids-blog.html#ixzz0y2yVVkzR

Αναρτήθηκε από Ixnos

Για περισσότερη τσόντα , ΕΔΩ:

http://ixnos1.blogspot.com/2010/08/blog-post_4916.html


post from:
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/blogs-aids-blog.html#ixzz0y2ydxpGS


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα μας έκανες και γελάσαμε ρε Σιδέρη. Αυτό σε πείραξε ; το κόμμα σου είναι γεμάτο από πουτανίτσες, βιζιτούδες, και πρώην τσατσάδες που τις βάλατε μάλιστα και υποψήφιες . ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ .Αυτό δεν σε πείραξε; Ο πάγκαλος έχει κατά καιρούς εκστομίσει τόσα και τόσα πολιτικά πορνό στην t.v που μας προσέβαλαν βάναυσα δεν σε πείραξαν; Έξαλλου γιατί δεν παίρνεις και την γνώμη του φίλου σου του ..Κακλαμάνη που θα του κάνεις και προεκλογική εκστρατεία ; Δεν ξέρεις μπορεί να του άρεσε η Φώτο με το..χοντρό δάχτυλο του ΠΑΓΚΑΛΟΥ.Η έστω του ΣΕΞΟΛΌΓΟΥ ΒΑΪΤΣΗ. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από χειρότερες .Τι θα μας κάνεις τώρα τον ηθικοπλάστη; Η σε έπιασε η φασιστική σου νοοτροπία περί ηθικής ανάτασης.

Ανώνυμος είπε...

ρε τον γεροπόρνο τον σιδερη, τι τρελα πουλαει.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Related Posts with Thumbnails