Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Παλιοαληταρά ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ το ixnos μην το πιάνεις στο στόμα σου.


Θα συνιστούσαμε σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο ixnos και μας κατηγορεί για έμμισθους υποκριτές. Εμείς δεν γίναμε πολιτικοί ούτε συντηρούμεθα από τα μυστικά κονδύλια των εβραίων για να αλλοτριώσουμε την θρησκεία, και παράλληλα την χώρα, με τα αρχαιολατρικά βιβλία μας. Εμείς δεν παντρευτήκαμε μια ψωνισμένη τσούλα με τα μηντια για να γίνουμε …λαμπεροί. Εμείς δεν φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές και εξαπατήσαμε τους ψηφοφόρους μας παριστάνοντας τον πατριώτη την ίδια στιγμή που ψηφήζουμε όλα τα εθνοπροδοτικά του ΠΑΣΟΚ για να τύχουμε της εύνοιας του. Εμείς δεν θα παίζαμε σε εκατό ταμπλό εάν ανήκαμε σε ένα κόμμα, ούτε θα αποκαλούσαμε πίσω από την πλάτη του …ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ τον αρχηγό του, και την ίδια στιγμή να τον έχουμε κάνει μούσκεμα από το πολύ σάλιο.

Εάν θέλει μπορεί να απαντήσει σε όσα κατά καιρούς έχουμε καταγγείλει εμπεριστατωμένα αλλά δεν μπορεί και έτσι καταφεύγει σε ανυπόστατες κατηγορίες περί εμμίσθων .Του τα επιστρέφουμε πίσω .Δεν μας πιάνουν αυτές οι γελοιότητες του.

ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.

Τρισάθλιε αρχικλεφταρά τολμάς να μιλάς για έμμισθους; Νομίζεις πως όλοι είναι σαν τα μούτρα σου προδοτόσκυλο, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Θα σου κάνουμε ένα «αφιέρωμα» να να μάθει πλήρως ο κοσμάκης με ποιο ελεεινό υποκείμενο έχει να κάνει.


21 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Τα έχει κάνει μουνί καπέλο ο Σαμαράς ρε μόρτες, καί σάς φταίνε οι πάντες καί τά πάντα. Μέ αυτόν τόν πανικό πού σάς έχει πιάσει παραφέρεστε μέ αποτέλεσμα αρνητικό γιά τόν Αντώνη. Τόν υποστηρίζετε μέ λάθος τρόπο εσείς….. καί κάποιοι άλλοι……. νά μήν λέμε ονόματα. Γ ν ώ μ η μ ο υ. Γκ.

Ixnos είπε...

Ποιος σου ειπε οτι υποστηρηζουμε τον ΣΑΜΑΡΑ,και γιατι πρεπει να υποστηρηζουμε καποιον.Εμεις θελουμε την πραγματικη κοινωνια των πολιτων,και οχι αυτο το σαπιο υπαρχον πολιτικο συστημα.

Γιώργος είπε...

Καί τό σάπιο τό βρήκατε στόν (μπουμπούκο) πού έχει καταστρέψει όλα αυτά τά χρόνια τήν χώρα!!!!! Μπράβο σας, κάνετε λειτούργημα! Γκ.

Ανώνυμος είπε...

makari na itan oloi san ton giorgiadi se afti tin xora ..............

Ixnos είπε...

Οι αλλοι αρχικλεφταραδες δεν εχουν τουλαχιστον το θρασος να ζητουν και τα ρεστα.Για την ταμπακιερα ποιος θα απαντησει.Εχει η δεν εχει παρει λεφτα απο τους εβραιους που δηθεν κατηγορει για να κανει προπαγανδα;Αυτό ειναι το ποιο αισχρο.Το να κανεις τον πατριωτη καιταυτοχρονα να εργαζεσε κατα της χώρας εξαπατωντας τους μη γνωριζωντες.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε πορδολαοτζηδες; ξαναβγηκατε σα τους σιχαμενους βρωμοσαλιαγκες μολις διαβασατε για το μπουμπουκι σας το βλημα τον αδωνι; ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΑΕΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΟΤΖΗΔΕΣ ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Γιώργος είπε...

Εχει η δέν έχει πάρει λεφτά από τούς εβραίους εγώ πού θέλεις νά τό ξέρω; Εσύ εάν τό ξέρεις απόδειξέ το αλλά μέ (στοιχεία)
Μέ ανάγκασες νά γίνω υπερασπιστής τού Γεωργιάδη, καί ίσως νά μέ αποκαλέσεις καί (κομματόσκυλο) όπως κάποιος…. φίλος σου! Γκ.

Ανώνυμος είπε...

ρε συ γιωργακη, το ιστολογιο ''ιχνος'' ειναι απο τα πιο εγκυρα της μπλογκοσφαιρας.αποδεδειγμενα και οχι φουμαρα.παντα προσκομιζει αποδειξεις και παντα δικαιωνεται.αυτοι που επισκεπτονται το ιστολογιο το γνωριζουνε καλα αυτο.ΓΚΕΓΚΕ ΓΙΩΡΓΑΚΟ ΛΑΟΤΖΗ;

Ixnos είπε...

Εμείς θα σας βάλουμε ένα αρχικό κουΐζ, για τους σκεπτόμενους. Πόσες νταλίκες πρέπει να πουλά την ημέρα βιβλία, για να μπορεί να πληρώνει περίπου 20.000 ευρώ στα κανάλια μόνο για διαφήμιση έχοντας τρεις με τέσσερις ωριαίες εκπομπές για την πώληση τους.

Γιώργος είπε...

@29 Αυγούστου 2010 10:38 μ.μ. Φίλε μου καλέ κάνεις λάθος. Μπογιατζής είμαι. Γκ.

Ixnos είπε...

Φίλε Γιώργο το ixnos είναι η πηγή της ελευθερίας της άποψης, και ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον κανενός αναγνώστη του, πολίτη, ούτε τον προσέβαλε. Για αυτό έχει και τα σχόλια του ανοικτά και αλογόκριτα σε όλους. Τις ταμπέλες τις βάζουν άλλοι. Εμείς είμαστε κατά των ταμπελών στου πολίτες, διότι είμαστε και εμείς απλοι πολίτες. Τους διαχωρίζουμε ασφαλώς, από τους επαγγελματίες πολιτικούς.

Γιώργος είπε...

ΝΔ- ΠΑΣΟΚ = μια καλά οργανωμένη ανθελληνική ληστρική συμμορία, με εργαλείο όλες τις συνιστώσες του αριστερού χώρου. ΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Σας έτσουξε κουφαλίτσες που ξεμπρόστιασε τον πολυπολιτισμικό Αντωνάκη...κάτι έμμισθα ανεγκέφαλα σαν και σας κρατάνε ζωντανό το σάπιο πολιτικο σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ A.E.

Ανώνυμος είπε...

29 Αυγούστου 2010 11:55 μ.μ.

ποιος ξεμπροστιασε ποιον; εισαι βλημα; ή μηπως λακαμας; ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΟΥΦΟ; ΣΤΑ ΣΤΑΚΙΔΙΑ Ο Λ Ο Ι. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.Ο Λ Ο Ι.

Ixnos είπε...

παρακαλουνται οι παρατρεχαμενοι του κερατουκλη ΑΔΩΝΙΣΚΟΥ να ειναι ποιο μαλακοι

Hellas-Orthodoxy είπε...

Τι εγινε κοπροσκυλα του Λαος;Δεν απαντατε στις ερωτησεις που σας βαζει το Ιχνος;Μηπως περιμενετε γραμμη απο τα αφεντικα;

Α,ρε ελεεινα και τρισαθλια σιχαματα...εχετε το θρασος να κατηγορειτε τους αλλους για εμμισθους,αλλα εσεις οι ιδιοι ειστε τετοιοι...υποκριτες και Φαρισαιοι!

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω το αφιερωμα που ετοιμαζετε να ειναι επωνυμο και με υπογραφη.

ωστε να επιδοθουν και τα καταλληλα δικογραφα στην διευθυνση κατοικιας του αφιερωτη...

διαφορετικα,σε ανωνυμους κουκουλοφορους ουδεμιαν απαντηση αξιζει.

μονο περιφρονησις εις τον ηλεκτρονικο αυτισμο εμπαθειας...

kostakoutas είπε...

Παρακαλείται το ΛΑΟΣ οταν σχολιάζει στο διαδίκτυο να το κανει επωνύμως για να ξέρουμε και σε ποιόν ρίχνουμε τη χριστοπαναγια!

Ixnos είπε...

Τα 500.000 ευρω που εδωσε ο Μπομπολας προεκλογικα στον αρχηγο σου με δικογραφα τα παρελαβε ; ΑΣΕ ΜΑς ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως την αμοιβή-πακέτο για να βάλει κάποιους βλαμμένους γέροντες στα ψηφοδέλτια δεν ήταν με δικόγραφο, διότι ήμασταν εκεί τότε . Διακομιστής του πακέτου ήταν ο φουκαράς ο Σιδηρόπουλος, που είχε πέσει από τα σύννεφα ? πανικός ρεεεε.

Related Posts with Thumbnails