Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα τα «παιδιά» της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στο συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.


Σήμερα στο γραφείο του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, συναντήθηκαν ο ΑΔΩΝΙΣΚΟΣ με το Σπίνο-Κορυδαλλό, που αποδέχτηκε την πρόσκληση του και ορίζεται υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ» για την Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά. Επίσης συναντήθηκε και με τον λογιστή του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Μανούσο Ντουκάκη, που μπαίνει κατόπιν εντολής της αφεντικίνας, Αντιπεριφερειάρχης στο συνδυασμό για την Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών αφού βρήκε κορόιδο (τον Γιαννουλακη) να κατεβάσει με δικό της συνδυασμό στην ΚΡΗΤΗ και ετσι δεν χρειάστηκε ο Ντουκάκης να βάλει… πλάτη στο νησί για λογαριασμό της.

Από ότι βλάπτουμε τελικά αυτό θα είναι καθ΄ ολοκληρία ψηφοδέλτιο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ, διότι δεν είναι κορόιδο η ΝΤΟΡΙΤΑ. Σου λέει θέλεις στήριξη χοντρέ; Εντάξει αλλά θα είναι δικά μου πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο. Και ο χόντρος επειδή ξέρει πως πήγαινε για… ναυάγιο, προκειμένου να δείξει πως έχει άνοδο, συμφώνησε στην πριμοδότηση-ξεπούλημα του ψηφοδελτίου του. Έβαλε και το ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ για να γλύψει τον εργολάβο μπας και πάρει κανένα φράγκο, και αντε… γεια στα κορόιδα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αναρτήστε το να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ξεφτίλας είναι ο Καρατζαφέρης. Πρίν λίγο η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του Τηλεάστυ γιατί ο πάμπλουτος Καρατζαφέρης αφήνει απλήρωτους τους εργαζομένους του και κάνει φιλανθρωπίες στους λαθρομετανάστες!!

http://www.esiea.gr/gr/index.html

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΣΕ


Επιστροφή


28 Σεπτεμβρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από καταγγελίες συναδέλφων δημοσιογράφων για μη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από τους εργοδότες των μέσων «BLUE SKY TV», «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», «CONTRA TV», «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και «ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ» απέστειλε επιστολή-καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του.

Οι ΣΣΕ, που υπογράφει η ΕΣΗΕΑ με τις αντίστοιχες εργοδοτικές ενώσεις, κηρύσσονται υποχρεωτικά εκτελεστές με Υπουργική Απόφαση και ισχύουν για όλους τους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Το Δ.Σ. θα προασπίσει τις ΣΣΕ και την πλήρη εφαρμογή τους από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά των εργοδοτών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τελευταία ενημέρωση: 09/28/2010

Ανώνυμος είπε...

To σύστημα της Ντόρας επιθυμεί να
ξεφτιλίσει τον Καρατζαφέρη και τους
υποταχτικούς του και θα το κάνει.

Ο Γεωργιάδης είναι πιά άνθρωπος της
Ντόρας, ο δεύτερος μετά τον Βορίδη
και οι δύο τους δεν άντεξαν στον
πειρασμό και υποκύψανε στο μέλι
του επικοινωνιακού χρήματος.

Μαυρίστε τους όπου και αν τους βρήτε.

Related Posts with Thumbnails