Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : Φτου..γαμώ την …κληρονομική μου.. ατυχία.


Ο εθνοπροδότης Πάγκαλος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για όσα του έχουν καταλογίσει οι δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη για τα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε στο πόθεν έσχες. Έβγαλε λοιπόν μια ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά από όλους να σταθούν στο πλευρό του. “ Με εμφανίζουν μεγαλοκτηματία, ενώ είμαι άτυχος κληρονόμος”, δήλωσε για να αιτιολογήσει τον αριθμό ακινήτων που δηλώσει στη φορολογική του δήλωση.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην δήλωση που έστειλαν οι…. συνεργάτες του;

Αν η έμφαση ήταν στο «πόθεν» και «πότε», θα προέκυπτε μια διαφορετική εικόνα, μια εικόνα ενός κάπως …..άτυχου κληρονόμου.

Τα τρία τελευταία χρόνια αποβιώνουν διαδοχικά ο πατέρας του Θεόδωρου Πάγκαλου, και η πρώτη ξαδέρφη του πατέρα του, Αγλαΐα Γ. Παγκάλου, η οποία τον καθιστά κληρονόμο με διαθήκη. Επέρχεται, λοιπόν, ως εκ τούτου, μια ριζική αλλαγή στην φορολογική κατάσταση του μέχρι τότε άκληρου Θ. Πάγκαλου, ο οποίος, ακόμη μέχρι σήμερα, πασχίζει για να αποδεχθεί και να καταγράψει διάφορα αγροτεμάχια που του περιήλθαν. Συμπέρασμα: ο Θεόδωρος Πάγκαλος, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είναι ακόμα μεγαλοκτηματίας , διότι υπάρχουν και άλλοι συγγενείς του εν ζωή που θα μπορούσε να κληρονομήσει .

Οπότε περιμένει με αγωνία να… γίνει, και το γοργόν χάρη έχει.


1 σχόλιο:

ευτυχια είπε...

Δυστυχώς η Πασοκική Λαίλαπα που ρήμαξε την Πατρίδα, δεν μας άφησε ούτε χαρτομάντηλο για να κλάψουμε, Πάνκαλε.Ετσι, παρόλο ότι συμπάσχουμε για την άθλια οικονομική θέση στην οποία βρέθηκες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί έχουμε άλλα προβλήματα να λύσουμε, οπως: να βρούμε λεφτά για κανά “φακελάκι” μήπως γλυτώσουμε τον Χάρο στα άθλια Νοσοκομεία σας, να βρούμε λεφτά για να πληρώσουμε την χιλιοστή περαίωσή σας, να βρόύμε λεφτά να βοηθήσουμε τον άνεργο αδελφό μας και την άρρωστη συνταξιούχο μάνα μας να κάνει τις εξετάσεις που δεν της εγκρίνετε και να σπουδάσουμε τα καυμένα τα παιδιά μας. Ετσι δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στον έρανο. Καμμιά μούτζα όμως την διαθέτουμε και δεν θα την λυπηθούμε

Related Posts with Thumbnails