Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το ιντερνέτ θα πρέπει να τον κάνει…. Σημαία, και παράδειγμα πολιτικού ήθους . Κρίμα που παραμένουν οι …φελλοί.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ(ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ) ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

“Οδηγός στη ζωή μου ήταν πάντα η εντιμότητα και η υπευθυνότητα. Και δεν το βρίσκω, ούτε υπεύθυνο ούτε έντιμο, να γνωρίζω εκ των προτέρων ότι, δε θα μπορέσω να αφιερώσω τις δυνάμεις και το χρόνο που απαιτεί αυτή η θέση και παρ’ όλα αυτά να τη διεκδικήσω. Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας, δε θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που θέλω. Οι αρμοδιότητες των Δήμων του «Καλλικράτη» δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένες. Χρήματα για έργα δεν υπάρχουν. Από την άλλη, όπως γνωρίζετε είμαι επιχειρηματίας και σε αυτή την οικονομική κρίση που διανύουμε, θα πρέπει να ρίξω κι εκεί, περισσότερο βάρος. Ο χαμένος λοιπόν, θα ήταν ο Δήμος. Να διευκρινίσω ότι, δεν μ’ ενδιαφέρει η «καρέκλα» για την «καρέκλα». Δεν έχει νόημα για μένα να λέγομαι «δήμαρχος» χωρίς να παρουσιάζω έργο και να ασκώ στην εντέλεια, τα καθήκοντά μου.

Βλέπετε, είμαι εκ φύσεως, τελειομανής και απαιτητικός με τον εαυτό

Θα διευκρινίσουμε για τους… άπιστους ,πως τον ανωτέρω κοινοτάρχη δεν τον γνωρίζουμε ,έξαλλου είμαστε… πολύ μακριά. αλλά οι πληροφορίες είναι κάτι παραπάνω από άριστες.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΑ …ΚΟΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails