Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της αργυρώνητης παραεξουσίας τύπου , Θεοδωρικάκων. Πρετεντέρηδων, και λάου-λάου..δων


Αρχίσαμε να γινόμαστε μάρτυρες της γνωστής χειραγώγησης της μάζας, που καλά θα κάνει να κλείνει τα αυτιά της στις στημένες και κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις που δεν έχουν άλλο σκοπό από το υπηρετούν όποιον τους τα καθίσει χοντρά. Συζήτηση πολιτική με... τους εκπροσώπους των δύο κομμάτων εξουσίας και τον εκπρόσωπο του ΛΑ.ΟΣ τον τσεκουράτο μητσοτακοβορίδη που 'ναι γνωστό δεκανίκι ,πότε του ενός και πότε του άλλου, και που τον ακούσαμε να αποκαλεί τους υποψήφιους….. μαξιλαράκια, μπορεί να είναι ποτέ αξιόπιστη; ... Νωρίτερα στο άλλο στημένο σκηνικό, επειδή τον απέκλεισε από την εκπομπή του αναγκάζοντας να του στείλει εξώδικο άκουσε ο λάου-λάου Χατζηνικολάου να του λέει ο Μιχαλολιάκος,,,, "Ποιος είστε; Ο Γκέμπελς είστε; " Και τον… χάσαμε από την οθόνη ?

Η …πειραγμένη λοιπόν δημοσκόπηση της GPO, όπως εξάλλου θα είναι και όλες που θα δουν το φως της δημοσιοτητας, βγάζει τον Κικίλια οριακά μπροστά από τον Δημαρά που υπολείπεται του υποψηφίου της Ν.Δ. με 0,5% θέλουν να εμφανίσουν ότι η αναμέτρηση θα κριθεί από το εάν ο Δημαράς μπει στο... δεύτερο γύρο. Το αποτέλεσμα όμως της αναμέτρησης με Σγουρό και Δημαρά δεν το είχε σε κάρτα η GPO!

Στην Αθήνα, για τον δήμο στον Α' γύρο, ο Κακλαμάνης παίρνει ποσοστό 36,2% , έναντι 27% του Καμίνη. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Σοφιανός, 10,6% και του ΣΥΡΙΖΑ, Πορτάλιου, 3,6% .
Στο Β' γύρο η διαφορά Κακλαμάνη-Καμίνη, μειώνεται στις... 6,1 μονάδες (40,1% ο Κακλαμάνης , 34% ο Καμίνης) .
Για εμάς ο καλύτερος για δήμαρχος στην Αθήνα είναι, ο νεαρός με το απίστευτο στιλ ο ΑΜΥΡΑΣ, που το σχολίασαν οι ξεφτιλογραβατάκηδες, που παρουσιάζει την εκπομπή για την Ελλάδα και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για τα πέντε "Π" και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού στην εκπομπή του αργυρώνητου, που εάν το ήξερε θα τον… εξαφάνιζε. ( Είναι σίγουρο ότι την κατσάδα του θα την φάει, για αυτό το…φάουλ.) Ποδήλατα, πεζοδρόμια, πράσινο, πάρκινγκ και...
πολιτισμός. Αυτά που λείπουν από την Αθήνα. Εάν είχε μεγαλύτερη προβολή θα σάρωνε όλους ...τους άχρηστους και διεφθαρμένους ….παππούδες γιατί χρειαζόμαστε φρέσκιες ιδέες. Θα πρέπει τα σαπρόφυτα και οι συνταξιούχες αδελφές, να πάνε στον …κάδο.

Στον Πειραιά σαρώνει ο Μίχας. Στον Α' γύρο παίρνει 37,6%, έναντι 16,5% του Μαντούβαλου και 16% του Μιχαλολιάκου. Στο Β' γύρο, με αντίπαλο το Μιχαλολιάκο, τα ποσοστά είναι: 53% , με 26% . Με αντίπαλο το Μαντούβαλο, ο Μίχας παίρνει 48,1% , έναντι 33,2% του υποψηφίου του ΛΑ.ΟΣ. ... Δηλαδή δεύτερος ο Μαντούβαλος. Πριν από δυο εβδομάδες οι εφημερίδες, τους είχαν στο 18%, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στην εκλογική... αναμέτρηση τα ποσοστά τους είναι ακόμα πιο χαμηλά! Τι επιδιώκετε; Να αποσυρθεί ένας από τους δυο για να χάσει ο Γιάννης Μίχας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails