Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Θα σταθούν στο ύψος τους οι δικαστικοί ,η θα υπάρξει και για αυτούς…. Γουδί;




Εκ των πραγμάτων – και όχι βεβαίως γιατί διαπρέπει σε αμεροληψία το δικαστικό σώμα είναι πλέον σε δύσκολη θέση (άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το ίδιο δικαστικό σώμα που μπροστά στους δολοφονημένους του χρηματιστηρίου απεφάνθη ότι ο δολοφόνος είναι... ανύπαρκτος, και στο "συνταγματικό" κατά τη γνώμη της μνημόνιο, διέκρινε ψήγματα αντισυνταγματικότητας μόνο όταν θίχτηκαν τα δικά του αναδρομικά.) Αυτό λοιπόν το δικαστικό σώμα, δυσκολεύεται πλέον να λειτουργήσει πυροσβεστικά ταμπουρωμένο πίσω από την …αηδία του «νομικού πολιτισμού» τον οποίο συνήθως επικαλείται. Αλλά πολύ περισσότερο δυσκολεύεται να χρεωθεί με τους χειρισμούς του, την προκλητική συγκάλυψη, καραμπινάτων και ακραίων εθνικών εγκλημάτων. Το απόστημα που έσπασε ξεπερνά σε βρωμιά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, και πλέον κάθε απόπειρα επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού, φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με καινούρια απρόβλεπτα δεδομένα. Οι μέθοδοι διοίκησης που τυπικά φέρουν την υπογραφή των υπηρεσιακών παραγόντων, και η προκλητική όσμωση που αποκαλύπτεται ανάμεσα σε αυτούς τους χειρισμούς με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα ντόπια και διεθνή, ξεβρακώνουν το βρώμικο ρόλο των πολιτικών ανδρεικέλων και τον εσχατοπροδοτικό ρόλο τους σε βάρος της ίδιας της πατρίδας.
Κανείς πλέον δεν μπορεί να συγκαλύψει το γεγονός πως πίσω από τα θαλασσοδάνεια που εδόθησαν από ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα (και όχι μονάχα από το ΤΤ), το όνομα του Προβόπουλου αναγορεύεται σε κορυφαίο στη λίστα των πρωταιτίων.
Κανείς πλέον δεν μπορεί να εθελοτυφλήσει, όταν είναι αδύνατον πια να συγκαλυφθεί το γεγονός πως πίσω από την εθνική αμαρτία των CDS, φιγουράρουν με μεγαλοπρέπεια ντροπής τα ονόματα της οικογένειας Παπανδρέου, και Παπακωνσταντίνου τουλάχιστον.
Δεν μπορεί πλέον να αποκρυβεί πως τη στιγμή που συνετελέσθη η αγοραπωλησία της ντροπής, ο ολετήρας του Έθνους (ΓΑΠ), παζάρευε με τον Στρος Καν την παράδοση της πατρίδας που τον ανέδειξε στη θέση του πρωθυπουργού της
Δύσκολα πλέον μπορεί να παραβλέψει κανείς πως η αμαρτωλή ιστορία της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ, ουδόλως αποσυνδέεται από τις παραπάνω βρώμικες ιστορίες τρισάθλιας αντεθνικής συνδιαλλαγής.
Δύσκολα πια μπορεί να σιωπήσει κανείς όταν έρχεται αντιμέτωπος με την παρέλαση εκατομμυρίων στις μίζες των εξοπλισμών, και διακρίνει επιλογές υποταγής του πολιτικού συστήματος σε συγκεκριμένες ομάδες εθνικών και οικονομικών συμφερόντων. Οι εξελίξεις που αποκαλύπτονται, εμπλέκουν πλέον με τρόπο ευθύ και άμεσο τα ονόματα των Σημίτη και Καραμανλή, και αυτή η ολέθρια εμπλοκή πλέον δεν αποσιωπάται.
Και φυσικά η απόλυτη συνενοχή Σαμαρά σ αυτή τη θλιβερή ιστορία, αποκαλύπτεται πλέον μέσα και από τη διόλου αθώα μεταστροφή του, που αίφνης όχι μονάχα λησμόνησε τη «μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο», αλλά υπήρξε ο καθ όλα ύποπτος πολιτικός ο οποίος αρνήθηκε τη σύσταση της εξεταστικής για τα υποβρύχια συγκαλύπτοντας έτσι, όχι μονάχα το συνεταίρο του (Βενιζέλο) στη συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και τους απόλυτα συνενόχους προκατόχους του στην πρωθυπουργία (Σημίτη και Καραμανλή).
Με δυο λόγια, οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η φούσκα του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, κατακρημνίζονται με πάταγο, και οι βασικοί τους εκφραστές αποκαθηλώνονται γυμνοί και ένοχοι μπροστά στα μάτια μιας κοινωνίας εκβιαζόμενης που καταδικάζεται στην απόλυτη δυστυχία.
Ποιος μπορεί επομένως να σιωπήσει και κυρίως ποιος και πού μπορεί να βρει τη δύναμη προκειμένου να επιχειρήσει να συγκαλύψει την απόλυτη και καθολική τους ενοχή
 Για τους παραπάνω λόγους η προδοτική οικογένεια Παπανδρέου βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων, που συνόδευσε το ξέσπασμα του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η τεράστια ανησυχία του Γιώργου του Νίκου και του Αντρίκου Παπανδρέου, δεν είναι ούτε η υπόθεση Γριβέα, ούτε ο αμαρτωλός βίος και  πολιτεία του άνθρωπου της οικογένειας των Παπανδρέου στο ΤΤ, Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ο φόβος είναι να μην επανέλθει σε πρώτο πλάνο, η υπόθεση των CDS  και η ύποπτη διαδικασία πώλησης τους σε εξευτελιστική τιμή από τις διοικήσεις Φιλιππίδη – .Παπαδόπουλου, λίγο πριν ο ΓΑΠ, και η λοιπή παρέα ανακοινώσουν την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο.
Μια κίνηση που με την ανακοίνωση της προσφυγής της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης, παρήγαγε τεράστιες υπεραξίες για τους αγοραστές των διαβόητων ασφάλιστρων κινδύνου (CDS).
 Είναι προφανές πως εάν ανοίξει (ξανά) η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, και μέσα στο κλίμα  που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους της Δικαιοσύνης, θα υπάρξει χοντρό… μπλέξιμο.
Γι αυτό η τεράστια ανησυχία των Παπανδρέου, που προσπαθούν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο μια τέτοια (αρνητική για τους ίδιους) εξέλιξη.
Πάντως κάποια πράγματα, όπως πληροφορούμαστε, έχουν δρομολογηθεί και δικαστικά.

 

Στον ειδικό ανακριτή η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

 

Τωρα: Βόμβες από την Ζωή Γεωργαντά! Ο “Αντρίκος” ήταν κολλητός με τον Γριβέα!

 

Πανικός Παπανδρέου για το Ταμιευτήριο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails