Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μόνο για χρυσαυγίτες υπάρχει ..ομοφωνία. Για τους λήσταρχους έχουμε πάντα… διαφωνία.




Διαφωνία ανέκυψε μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, για την προφυλάκιση ή μη του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά. Εάν ήταν χρυσαυγίτης θα υπήρχε..ομοφωνία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εισαγγελέας, Πόπη Παπανδρέου πρότεινε την προφυλάκιση του επιχειρηματία, ενώ ο ανακριτής, Γ. Ανδρεάδης είχε τη γνώμη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που ζημίωσε το ΤΤ 141 εκατ.
Την διαφωνία θα επιλύσει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει εντός των επόμενων 24 ωρών.
Ο επιχειρηματίας απολογήθηκε στον ανακριτή Διαφθορά Γ. Ανδρεάδη και την επίκουρη εισαγγελέα Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Παρουσία των συνηγόρων του, ο κατηγορούμενος κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα απάντησε στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν από τους δύο λειτουργούς της Δικαιοσύνης.
Ο lamogioεπιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι εκείνος απλώς ζητούσε δάνειο η έγκριση του οποίου βαρύνει το ΤΤ και όχι τον ίδιο. Μάλιστα η σύναψη του δανείου έγινε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας. Φέρεται δε να αναφέρει πως δεν οφείλει ο επιχειρηματίας να διασφαλίζει τα συμφέροντα της τράπεζας αλλά αυτό οφείλει να το κάνει το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας. Δηλαδή εγώ τα ζήτησα και αυτοί μου τα έδωσαν. Κορόιδο είμαι να μην τα πάρω;
Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν το Δημήτρη Κοντομηνά είναι:
-"απάτη στρεφόμενη κατά του Δημοσίου, τελεσθείσα από κοινού, υπό ιδιαζόντως επιβαρυντικές περιστάσεις (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσεως, αντικείμενο ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας), εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επεδίωξε ο δράστης ή η ζημία που προξενήθηκε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ, και
-άμεση συνέργεια σε απάτη τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα.
Οι κατηγορίες αφορούν στη συμμετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην εταιρεία BestLine, που είναι θυγατρική του ομίλου DEMKO συμφερόντων του Δ. Κοντομηνά.


Ελεύθερος ο Γιαγκούδης,με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ...

ΕΞΩ όσοι έδιναν τα δάνεια
ΜΕΣΑ, όσοι τα έπαιρναν...



Να γίνουμε ..μάγοι; Oχι γιατί μας το σφύριξαν τα παπαγαλάκια που προετοιμάζουν το έδαφος. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ με γελοίες δικαιολογίες που θα γίνουν ..ποταμός παραπληροφόρησης  στα Μ.Μ.Ε .
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. Υπερίσχυσε το …αμερικανικό μπλόκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails