Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Οεεο ποιον έκοψαν από την περιβόητη και δήθεν αποκαλυπτική Φώτο;




Για την προώθηση του συγγράμματος «Αμυντική Οικονομία», ο Αντ. Κάντας είχε οργανώσει στις 22 Σεπτεμβρίου 2002 γκλαμουράτη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία, αφού άλλωστε στην παρουσίαση είχε πρωταγωνιστήσει ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος. Οι δύο στενοί συνεργάτες είχαν προσέλθει μαζί στο μουσείο ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, καθώς τότε τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.
Στην αποκαλυπτική δήθεν εφημερίδα είχαν την ετοιμότητα να βρουν μια φωτογραφία στην οποία να υπάρχει συγγενής της τόσο μισητής γιαυτούς Ζωής ,Φωτογραφία με τον πατέρα της, πρόεδρο παλαιότερα του Συνασπισμού, εκ των κορυφαίων ποινικολόγων της χώρας και εξ΄εκείνων που χάλασαν τη σούπα εξουσίας που ετοίμαζε το Συγκρότημα με τον στρατό των διεφθαρμένων έως μυελού οστέων που το Συγκρότημα διαθέτει.
Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση βιβλίου του Αντώνη Κάντα τον καιρό της παντοδυναμίας. Δίπλα του ο Ακης και ομιλητής ο συστρατιώτης του Κάντα Ν.Κωνσταντόπουλος.
Ήταν η εποχή που το συγκρότημα πήγαινε τον Άκη με χίλια και σε κάθε εκδήλωσή του ο εκ των πύργων του Συγκροτήματος Παύλος Τσίμας ήταν εκεί. Στους Ιανούς και τα ρέστα δηλαδή.
Δεν είχαν πρόχειρη λοιπόν εκεί στο Συγκρότημα μια φωτογραφία με τον αρχηγό των μιζαδόρων Ακη σε παρουσίαση βιβλίου νάναι και ο Τσίμας… Δεν βρήκαν τον συγγενή του πρετεντερη  «κάποτε ναυάρχου» Ευσταθίου. … Δεν είχαν τη φωτογραφία με τον Βαπτιστή Πρετεντέρη να συναγελάζεται σε ΜΙΑ Φώτο με Λιάπη, Ψωμιάδη και Τομπούλογλου. Και έβαλαν μια φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου του Κάντα νάναι μαζί και ο Κωνσταντόπουλος και ο Ακης.

Αλλά την έκοψαν από τα δεξιά της… γιατί ακριβώς εκεί δίπλα ήταν ο έτερος παρουσιαστής , ο σημερινός εκλεκτός (κυρίως του Συγκροτήματος) Υπουργός Οικονομικών ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ?

Άντε τώρα να τους χαλάσει χατίρι με τέτοιο ρουσφέτι ο Στουρνάρας… που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails