Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Το καζανάκι της αντιτρομοκρατικής …τρέχει.... και θέλει ..επισκευή.




Το υλικό που μπορείτε να δείτε εδώ  Όλες οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Πατέλη της Χρυσής Αυγής [ΦΩΤΟ] θα... παραδοθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στις ανακρίτριες ,αφού ομως πρώτα τις διέρρευσε στο ιντερνετ για... τους γνωστούς λόγους.

Εάν μπορούσε να διαρρεύσει και τους λογαριασμούς  μετά ποσά όλων των κλεφταράδων και καταχραστών πολιτικών θα …τους δίναμε συγχαρητήρια. Όμως αυτά είναι επτασφράγιστο μυστικό ….μεταξύ καταργαρέων .  

Χαιρετούν ναζιστικά. Ποζάρουν με τα όπλα σαν γκάνγκστερ και φωτογραφίζονται να κάνουν εικονικές εκτελέσεις ανθρώπων! Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την δράση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν στο σπίτι του «Πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη διέρρευσαν εσκεμμένα  για να δούμε τους κακούς εγκληματίες.
Σε αυτές φαίνονται μέλη της Χρυσής Αυγής, να φορούν στρατιωτικές στολές και να κρατούν πολεμικά όπλα, όπως καλάσνικοφ, σε χώρους εκπαίδευσης.
Σε μια από αυτές εικονίζεται μια νεαρή κοπέλα να ποζάρει κρατώντας δύο όπλα, ενώ αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία με μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά.
 Όμως εμάς μας αφορά πρωτίστως η άδεια τσέπη μας που έχει ..αγανακτήσει, και δεν έχουμε να πάρουμε ούτε..τυρόπιτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails