Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μας εγκαταλείπει και ο... θεός. Δεν την ψόφησε.



Μάλλον έπιασαν λίγο οι... κατάρες όσων υπομένουν την πολιτική της λιτότητας που υποστηρίζει με θέρμη η ναζίστρια  Άνγκελα Μέρκελ. Οι φωτογραφίες της εφημερίδας Bild που έδειχναν την καγκελάριο της Γερμανίας να κάνει σκι στο πολυτελέστατο St. Moritz της Ελβετίας, όσο να ‘ναι προκάλεσαν πολλούς. Και σήμερα, ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στην Ελβετία, η Μέρκελ έπεσε ενώ έκανε σκι και χτύπησε στη λεκάνη.
Όπως είπε η Άγκελα Μέρκελ υπέστη «μώλωπες σε συνδυασμό με ατελές κάταγμα του οπίσθιου συνδέσμου της λεκάνης». Σε απλά.. ελληνικά: ελαφρύ κάταγμα λεκάνης και χρειάζεται πατερίτσες για να περπατάει.

Η Γερμανίδα ηγέτιδα υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις της. Μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη θα προεδρεύσει του υπουργικού συμβουλίου. Θα ακυρωθούν το ταξίδι της στην Πολωνία και η συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ.

Όπως είπε ο Ζάιμπερτ, η Μέρκελ δεν θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αργότερα μέσα στο μήνα εξαιτίας του ατυχήματος στο σκι καθώς η συνάντηση στο Νταβός στο τέλος Ιανουαρίου συμπίμπτει με την προγραμματισμένη συνεδρίαση της γερμανικής κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails