Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Μα τι κολοτούμπας είναι αυτός ο Καραγκιοζοφέρης ?


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε:
Γ. Καρατζαφέρης: Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα είχαμε μια εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Να επαναλάβω αυτό που λέω, ότι Πρόεδρο σαν τον Παπούλια δεν μπορούμε να βρούμε άλλον στον ορίζοντα. Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος από την συζήτηση την οποία είχαμε και η οποία βεβαίως περιεστράφη στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα με κύριο άξονα τα οικονομικά και τα Εθνικά θέματα.
Ακολούθως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απήντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, του είπατε ότι δεν θα τον ψηφίσετε προκειμένου να πάει η χώρα σε εκλογές ή του είπατε ότι θα τον ψηφίσετε;

Γ. Καρατζαφέρης: Για τα επόμενα έξι Χριστούγεννα, Πρόεδρος θα είναι ο Κάρολος Παπούλιας.
Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε βλέπετε να δημιουργείται σκηνικό ρήξης ή εσωτερικής σύγκρουσης επειδή διαπιστώνουμε ότι και το Σκοπιανό βρίσκεται στο επίκεντρο διαφορετικών απόψεων και προσεγγίσεων;
Γ. Καρατζαφέρης: Είμαι σίγουρος ότι ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν θα ξεχάσει ποτέ το λόγο για τον οποίο έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και θα στοιχηθεί στον αγώνα υπέρ των ιστορικών δικαίων που έχουμε πάνω σε αυτό το θέμα.
Δημοσιογράφος: Φοβάστε πολιτικά τον κύριο Σαμαρά;
Γ. Καρατζαφέρης: Όχι βέβαια. Κάθε άλλο. Με τον κύριο Σαμαρά μπορεί να υπάρξει μια συνεννόηση σε περισσότερα θέματα από ότι θα μπορούσε να έχει υπάρξει με την κυρία Μπακογιάννη ή τον κύριο Καραμανλή.

Αυτή η στάση του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πως ονομάζεται καιροσκοπισμός; πολιτικός κρετινισμός; ή πολιτική της Κολοτούμπας??? Καλά εσύ δεν είσαι ρε μεγάλε που καλούσες πριν από τέσσερις μέρες τον ΣΑΜΑΡΑ να προκαλέσει εκλογές ρίχνοντας τον Παπούλια, αφού αυτό προτάσσει το κομματικό σου συμφέρον, όπως ωμά ελεγες; Γεια σου ρε σοβαρέ πολιτικέ άνδρα …. Καραγκιοζοφέρη?, δεν θα ξαναϋπάρξει ποτέ άλλος πολιτικός σαν και σένα. Τώρα προσπαθείς να καλοπιάσεις τον ΣΑΜΑΡΑ ως δήθεν απογαλακτισμένος από το Μητσοτακέϊκο, αλλά αφού και τα δεξιά, και τα αριστερά σου χέρια είναι άνθρωποι του, πως μπορεί να γίνει αυτό; Αλήθεια ρε χοντρέ το λιβάνι πως πάει με το κιλό η με το κομμάτι; Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με κάποιους «Καρατζαφερικούς» που ετοιμάζουν ήδη τα διαβατήρια τους για το «ταξίδι» προς την Ν.Δ, γιατί είναι «αλλεργικοί» στα διάφορα κατά καιρούς λιβανίσματα σου, σε «άγιους» και σατανάδες, και άσε τα σοβαρά στον…ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. Το ωραιότερο βέβαια όλων είναι που στην σημερινή του εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ που αξίζει να την παρακολουθεί όποιος θέλει να ξεραίνεται στα γέλια, άπλωσε τα «δίχτυα» του για ψάρεμα και στην επάρατη κατ΄ ομολογία του ακροδεξιά, κάνοντας και το ανάλογο λιβάνισμα πως μπορεί να έχει «διαφορές» μαζί τους αλλά είναι παιδιά που πεθαίνουν για την σημαία.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις καταλάβει ρε ΙΧΝΟΣ ότι
ο Καρατζαφέρης δεν νοιάζεται γιά
πολιτική και τέτοιες παπαριές ;
Δεν έχεις καταλάβει ότι το μόνο που
τον ενδιαφέρει είναι να τον παίζουν
τα κανάλια και ας του βαράνε φάπες
αυτό μόνο τον νιάζει, ο λαουτσίκος
δεν καταλαβαίνει τι λέει ούτε γιατί
το λέει, οπότε και μαλακία να πεί
κανείς δεν θυμάται ουτε και ο καθένας ξερει νά κρίνει ποιά είναι
η μαλακία και ποά δεν είνια που
λέει ο λόγος.

Ανώνυμος είπε...

O Karatzaferis exei katantisi san
tous paliatsous sto tsirko. Kanei
tis kwlotoumbes gia na gelaei o
polys o kosmos, monon pou to tsirko einai gia ta paidia kai
den peirazei na gelane ta paidia
enw o polys o kosmos exei tosa pola
provlimata pou tou xreiazetai kai
ligaki diaskedasi xwris na prepei
na paei na plirwsei eisitirio sto
tsirko, den yparxoun kai xrimata
twra.

Related Posts with Thumbnails