Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Παραπληροφορούν τα τσ……. των εβραιοσιωνιστών ;


Επειδή κάποιος ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ προσφέρθηκε για λογαριασμό των εβραιωσιωνιστών να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με το παρακάτω κείμενο θα του απαντήσουμε εμείς… κατάλληλα. Δεν μας λέτε κύριε ,από πότε τα τσιμέντα και τα σίδερα για την κατασκευή νοσοκομείων, ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα, είναι τρομοκρατικό …υλικό ; Από ποιους νομιμοποιήθηκε ο… ναυτικός αποκλεισμός; Εδώ δεν πρόκειται περί αποκλεισμού λογω εμπάργκο αποφασισμένου από τον Ο.Η.Ε ,αλλά για μονομερή παράνομη ενέργεια εναντίον ενός αδύνατου λαού. Ποιοι είναι οι αντιμαχόμενοι; οι ακτιβιστές υπήκοοι σαράντα χωρών; Ποιες είναι οι «λογικές αποδείξεις» ότι συμμετείχαν σε «παράνομες δραστηριότητες» οι ακτιβιστές. Και πως έλεγξαν τα πλοία;Mε είκοσι νεκρούς και εξήντα τραυματίες; Έγινε κατάληψη πλοίου η στυγνή δολοφονία ακτιβιστών από πειρατές; Δεν ξέρεται ότι τα πλοία σε διεθνή ύδατα είναι προέκταση του εθνικού εδάφους της χώρας που φέρουν σημαία; Άλλαξαν οι διεθνείς κανόνες; Εάν ήταν αμερικανικά θα τολμούσαν να κάνουν τέτοια πειρατική πράξη; Η το δίκιο είναι με το μέρος του ποιο θρασύ φονιά Τώρα σε ότι αφορά την κορυφαία ναυτική ακαδημία όπως λωτέ είναι πασίγνωστη για τους χιλιάδες φόνους που έχει διαπράξει σε όλο τον πλανήτη εν ονόματι της... τρομοκρατίας και του πετρελαίου Ελπίζω να έχετε μόνο … «παρασυρθεί» από το παράρτημα των εβραίων ναζιστο-φασιστικο ΛΑΟΣ που τα δικαιολογεί όλα επειδή σκοτώθηκαν.... τούρκοι ? και όχι …τίποτε…. άλλο. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.



Η παράγραφος 67 επιτρέπει σε αντιμαχόμενους να επιτεθούν σε εμπορικά/μη-πολεμικά πλοία που φέρουν την σημαία τρίτων κρατών εκτός των χωρικών τους υδάτων, εφόσον είναι βέβαιοι και βάσει λογικών αποδείξεων εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες, ή πρόκειται να σπάσουν ναυτικό αποκλεισμό, και ενώ έγκαιρα τους έχουν ειδοποιήσει και αρνούνται να σταματήσουν ή επί τούτου αρνούνται –αντιδρούν σε νηοψία-έρευνα ή κατάληψη.

Αν πάμε και στην παράγραφο 146 του ιδίου κειμένου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ) ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ , ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 67. Kαι βέβαια το πλοίο μεταφέρεται στο πλησιέστερο λιμάνι και γίνονται οι μετέπειτα σχετικές ενέργειες. Σας λέει κάτι αυτό; Οι Ισραηλινοί τι έκαναν , αφού έθεσαν υπό έλεγχο το πλοίο, απλούστατα το οδήγησαν στο λιμάνι της ΑΣΝΤΟΤ. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Το εν λόγω κείμενο είναι βασικό και είναι μεταξύ των ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ που διδάσκονται στην κορυφαία ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ του πλανήτη στην ΑΝΝΑΠΟΛΗ/MARYLAND/USA, ενώ πολύ γνωστές επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας μετά το 2001(ACTINE ENDEAVOUR-OEF at SEA) το έχουν στα κύρια ντοκουμέντα. Επίσης και σε ασκήσεις-ενέργειες των κρατών που προβαίνουν σε MARITIME INTERDICTION στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του 2003 γνωστή ως PROLIFERATION SECURITY INITIATIVE.

1 σχόλιο:

greeks_against_stupidity είπε...

Η μισή αλήθεια είναι τεράστιο ψέμα

Το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο http://www.drougos.gr/?p=4898 είναι αρχικώς σωστό. Είχε υποχρέωση όμως το συγγραφέας να διευκρινίσει ορισμένες ορολογίες και όχι σκόπιμα να αποκρύψει την έννοια τους.
Αναφέρει ο συγγραφέας «επιτρέπει σε αντιμαχόμενους να επιτεθούν σε εμπορικά/μη-πολεμικά πλοία που φέρουν την σημαία τρίτων κρατών εκτός των χωρικών τους υδάτων, εφόσον είναι βέβαιοι και βάσει λογικών αποδείξεων εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες , ή πρόκειται να σπάσουν ναυτικό αποκλεισμό»
Αρχικώς πρέπει να οριοθετηθεί ποιες είναι οι παράνομες δραστηριότητες;
Δεν έχει το δικαίωμα μόνος του ο αντιμαχόμενος, να ορίσει ποιες είναι οι παράνομες δραστηριότητες , οφείλει να αποδεχτεί ως παράνομες δραστηριότητες αυτές που αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα. Για παράδειγμα η Σαουδική Αραβία απαγορεύει την κατανάλωση αλκοόλ και χοιρινού κρέατος στο έδαφος της, και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος. Αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να σταματά πλοία και να τα καταλαμβάνει επειδή μεταφέρουν αλκοόλ ή χοιρινό κρέας.
Στη συνέχεια να δούμε τον όρο αντιμαχόμενους . Αποκρύπτει ο συντάκτης ότι ουδέποτε έχει κηρυχθεί πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την Γάζα ή την Αυτόνομη Παλαιστινιακή Αρχή. Λογικά σκεφτόμενο το Ισραήλ, ποτέ δεν κήρυξε πόλεμο γιατί αυτό θα αποτελούσε de facto αναγνώριση ανεξαρτησίας Παλαιστινιακού κράτους, έστω και εμπόλεμου, ενώ σε περίπτωση τελικής ειρηνευτικής διαδικασίας θα είχαμε και de jure αναγνώριση.
Τέλος η έννοια του ναυτικού αποκλεισμού επίσης δεν υφίσταται γιατί απλούστατα δεν έχει κηρυχθεί εμπόλεμο ανάμεσα σε δυο κράτη. Εάν το Ισραήλ είχε κηρύξει εμπόλεμο (αναγνωρίζοντας όμως έτσι de facto την ύπαρξη ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους) τότε και μόνο τότε θα μπορούσε να υφίσταται νόμιμος ναυτικός αποκλεισμός.
Αυτά για την ξεκάθαρη και επομένως τίμια χρήση των εννοιών.
Όσον αφορά την ίδια την Γάζα και τον αποκλεισμό της, πολλά μπορεί να πει κανείς ανάλογα με το πως αντιλαμβάνεται τα γεγονότα.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για μια περιοχή υποδουλωμένη σε μια κτηνώδη ισλαμιστικογενή δικτατορία που δεν αναγνωρίζει στο Ισραήλ το δικαίωμα ύπαρξης, είναι προπύργιο τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων πολιτών του Ισραήλ , αλλά και επικίνδυνος θύλακας φανατικών , γι αυτό άλλωστε και είναι αποκλεισμένη όχι μόνο από το Ισραήλ αλλά και από την Αίγυπτο. Τέλος σε μια εποχή αυξανόμενου αντισημιτισμού είναι λογικό το Ισραήλ ζώντας έκτακτες συνθήκες να λαμβάνει έκτακτα μέτρα.
Όμως αν και καταλαβαίνω την αγωνία των Ισραηλινών δεν θεωρώ ότι θα βρούνε λύση παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και δολοφονώντας ανθρώπους στα διεθνή χωρικά ύδατα έστω και αν αυτοί οι άνθρωποι κατά την γνώμη ενήργησαν με απίστευτη ελαφρότητα και εντελώς παράλογα υπερασπιζόμενοι μια κοιτίδα τρομοκρατικής δράσης.
Δυστυχώς με αυτήν την πράξη του το Ισραήλ δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να αυξήσει τον αντισημιτισμό σε αρρωστημένα μυαλά

Related Posts with Thumbnails