Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τα πήραν για να μας κάνουν …πλύση εγκεφάλου


Εμείς το έχουμε πει επανειλημμένως ,πως είναι πουλημένα τομάρια όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, αλλά τώρα ξεπέρασαν τα όρια। Πήραν το πακέτο για να μας παρουσιάσουν ως την μόνη σωτηρία, την μεγαλύτερη προδοσία που έχει γίνει από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Η είδηση είχε δημοσιευτεί πριν κάποιες μέρες σε να παραπολιτικό σχόλιο του «Έθνους». Ήταν εντελώς λακωνική και μας έλεγε ότι το ΔΝΤ χρηματοδότησε «ιδιαίτερα μαθήματα» από δικούς του έμπειρους επικοινωνιολόγους σε Έλληνες δημοσιογράφους .
Σήμερα από βδομαδιάτικη εφημερίδα μαθαίνουμε περισσότερα γ’ αυτό το γεγονός αλλά και πάλι απουσιάζουν τα ονόματα όσων παρέστησαν στα σεμινάρια αυτά για να πάρουν τα φώτα του ΔΝΤ. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πρόκειται για «επιχειρηματίες, εκδότες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και αρκετοί δημοσιογράφοι», που πήραν μέρος στα «ιδιαίτερα μαθήματα» που λέγαμε, τα οποία οργάνωσε η εταιρία Civitas του λαμογιου του ΦΛΕΣΣΑ. Το star system, δηλαδή, που απαρτίζει στην παρούσα φάση την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Εάν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι εν δυνάμει όλα τα παπαγαλάκια αργυρώνητα και κατευθυνόμενα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails