Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Το μητσοτακέϊκο είχε και..γραφείο, στα …γραφεία της Siemens;


Από τις 620 συναντήσεις του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!

Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο προέκυψε από την λεπτομερή απογραφή του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ημερολόγιο της κυρίας Τσακάλου ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90. Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.

Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη έχει 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.

Ο κ. Πέτρος Δούκας, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

Επιπλέον, από τις προσωπικές σημειώσεις της κυρίας Τσακάλου προκύπτουν συναντήσεις του κ. Χριστοφοράκου με τον κ. Τάσο Μαντέλη από το 1999 έως και τις 13/1/2004, δηλαδή λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, καθώς και 35 επαφές με τον κ. Μιχάλη Λιάπη.

Ο κ.Σουφλιάς έχει τις λιγότερες επαφές, e-mail Ταζαδάκη προς Χριστοφοράκο, θέμα μετρό Θεσσαλονίκης, «ο διαγωνισμός για το μετρό είναι μάλλον χαμένος για την κοινοπραξία μας». «Το θέμα μπορεί να λυθεί πια μόνο με πολιτική παρέμβαση», λέει το e-mail το οποίο είναι σημειωμένο. Ρεγκούζας: Συναντήσεις δεν είχε αλλά είχε επαφές. Από το 2001 είχε ελάχιστες, αλλά από το 2005 και μετά πάρα πολλές. Μέχρι και ο κύριος Ισίδωρος Κούβελος είχε! Ο κύριος Αντώναρος περισσότερο είχε επαφές για την ονομαστική εορτή του τύπου «ευχαριστώ για το δώρο», τηλεγραφήματα και ανταλλαγές ευχών. Ο κύριος Παπαθανασίου λιγότερες, 27 στο σύνολο και όταν ήταν κυβέρνηση φυσικά. Πηγή

Το μητσοτακεϊκο είχε και… γραφείο, στα.. γραφεία της Siemens; Αφού δεν περνούσε εβδομάδα που να μην έχει…. επαφή? Δεν γνωρίζουν ότι οι πολλές …επαφές με το ίδιο πρόσωπο καταντούν κουραστικές; Μάλλον, θα ήταν …χοντρή η… αμοιβή ?


2 σχόλια:

Dimitri είπε...

Μία ακόμη εκτενής μπουρδολογία της κλίκας Σαμαρά, που δεν μπορεί να χωνέψει πώς είναι δυνατόν να μην έχει ήδη ποσοστά 90% στην κοινωνία, και έχει ξεπέσει στο 20 %.

Πονηρός ο Αντωνάκης, τώρα που αρχίζει να φαίνεται και επισήμως ότι αυτός πήρε τα χοντρά από την SIEMENS και όχι ο Μαντέλης ή ο Τσουκάτος, άρχισε τα γνωστά κόλπα με την διασπορά λάσπης και ειδικά της στατιστικής των τηλεφωνημάτων του απατεώνα Χριστοφοράκου.

Τα λεφτά ποιός τα πήρε κ. Σεκέρη, μήπως είναι εύκολο να μας δώστετε καμμιά πληροφορία ; Η φοβάστε μην κάψετε τον μπατζανάκη ;

Ανώνυμος είπε...

καλά εσυ είσαι στον ...κόσμο σου? ακόμα το μητσοτακέϊκο σ΄αρέσει;

Related Posts with Thumbnails