Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μπουρδέλο η Ν.Δ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.


Ο κ.Πλακιωτάκης αφού πήρε το χρίσμα από τον κ.Κεφαλογιάννη πήρε και τις… ευλογίες του κ.Σαμαρά χθες για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη ΝΔ. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αν και χτύπησε χθες την πόρτα και της Ντόρας Μπακογιάννη η πρώην υπουργός του είπε ένα μεγαλοπρεπές “όχι” διότι ετοιμάζεται να κατεβάσει δικό της υποψήφιο περιφερειάρχη-πιθανότατα τον κ. Μαρκογιαννάκη. Την ίδια ώρα, η Ντόρα, εκτός απ’ το συνδυασμό για την περιφέρεια, φαίνεται ότι οριστικοποιεί την απόφασή της να στηρίξει για δήμαρχο και ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια της Ελλάδος, τονΓιάννη Κουράκη για το δήμο Ηρακλείου.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως στις προηγούμενες εκλογές ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ είχε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από τον… ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, με αποτέλεσμα τον καταποντισμό του «δικού του» νεοδημοκράτη ΒΕΛΓΑΚΗ , που ο φουκαράς πήρε ένα 16% .Τώρα το πόστο του στην «στήριξη» του αρχιπασοκολαμόγιου πιάνει η ΝΤΟΡΑ ,και αυτός μεταπηδά στην στήριξη του ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ,που είναι αντίπαλος της, αφού θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο. Από την άλλη το καλόπαιδο ο Αυγενάκης ασφαλώς θα είναι με τον υποψήφιο της ΝΤΟΡΑΣ, και άντε ξεμπέρδευτα. Ο μεγάλος ωφελημένος στην όλη κατάσταση; ο αρχικλεφταράς ΚΟΥΡΑΚΗΣ.

Εμείς τον έχουμε εγκαλέσει για πολλά επανειλημμένως όπως μπορείς να δείτε εδώ Νέες «αποκαλύψεις». Κε ΚΟΥΡΑΚΗ αγόρασε ο υιός ρετιρέ; και εδω Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ; και εδω O ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης έχει 25χρονο γιό με ΑΕ ! και εδώ "Μέτοχος σε εταιρεία ο γιος του Κουράκη με 153.000 ευρώ και απάντηση για να μας λυθούν οι… απορίες και τα ερωτήματα δεν πήραμε ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails