Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μην ξεχνούν οι νεώτεροι


Κατ’ αρχήν, τέρμα στους μύθους περί καλού παιδιού. Ο Γ. Α. Παπανδρέου ανδρώθηκε ως αντίδραση κατά του πατέρα του, όπως θα δούμε παρακάτω. Δεν είναι το «καλό παιδί» που παρασύρεται. Είναι συνειδητός σε όλες τις πράξεις του και κακώς μετά 27 χρόνια βουλευτικής θητείας, χρεώνουν σε «κακούς συμβούλους» του περιβάλλοντος τις επιλογές του. Γνωρίζει καλά την διπλωματική αβρότητα και τους κανόνες των δημοσίων σχέσεων, που τους τηρεί σε βαθμό, που παρεξηγείται ως υπερβολικά «ευγενής». Λειτουργεί ως αμερικάνος πράκτορας εναντίον ξένης χώρας προς ολική από(ΣΟ)δόμηση ! Επίσης μεταξύ άλλων πολλών γνωρίζουμε τα ακόλουθα.

Έχει ελλιπέστατη έως μηδενική ελληνική παιδεία και άγνοια του πολιτισμού. Έζησε ως παιδί πολυπράγμονα μετανάστη στην Αμερική, στον Καναδά, στην Σουηδία, με ιδιαίτερη εξάρτηση από την μητέρα του. Η πικραμένη Μαργκαρετ είναι επιφανέστατο στέλεχος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στον Καναδά με φιλοσιωνιστικές απόψεις. Διάγοντας κοσμοπολίτικη ζωή, δεν γνώρισε την Ορθόδοξη παράδοση (γνωστές γκάφες), δεν διδάχθηκε την ελληνική ιστορία και πήρε το βουλευτικό αξίωμα νεότατος, ελέω Ανδρέα.

Εγκατέλειψε συστηματικά και καθ’ ολοκληρία την πολιτική παρακαταθήκη του Α Παπανδρέου επί εποχής Σημίτη και κατόπιν, αποσιώπησε την πολιτική του γραμμή, εξαφάνισε μεθοδικά τα κείμενα και τα βιβλία που αποκαλύπτουν την διάσταση απόψεων και την σύγκρουση προσανατολισμού, που έχει με τον αποπεμφθέντα (ιδεολογικά) από τον ίδιο του τον υιό, Α Παπανδρέου!

Καθήλωσε πολιτικά και εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά τους παλιούς Ανδρεϊκούς, που αναπολούσαν τον πατέρα βλέποντας τον υιό, ελπίζοντας σε αναβίωση της πολιτικής του γραμμής, τους εκπαραθύρωσε όμως σταδιακά και τους εξαφάνισε από τα πολιτικά όργανα (κομματική ιεραρχία- βουλή) μέχρι ενός !

“Γύφτοι” εναντίον “εκσυγχρονιστών”

Η αρχή στο εσωκομματικό πογκρόμ έγινε με την επιλογή των εκσυγχρονιστών στο συνέδριο διαδοχής του Ανδρέα, όπου προτίμησε τους ορκισμένους εχθρούς του για την ηγεσία του κινήματος. Όταν μάλιστα ανέλαβε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (συμφωνία του 1996 με τον Σημίτη) μάζεψε συνειδητά τους υβριστές του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας: τη Δαμανάκη που μίλαγε για «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ», τον Ανδρουλάκης, «γύφτοι του ΠΑΣΟΚ», το Μάνο και τον Ανδριανόπουλο γνωστούς ως «Νατοϊκους απολογητές».

Θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές πάντα κόμμα και εκεί οδηγεί τις εξελίξεις. Ένα ιδιαίτερα μωροφιλόδοξο κοινωνικό στρώμα από κομματόσκυλα αποϊδεολογικοποιημένα και έτοιμο για όλα, τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, σε αυτή την κατεύθυνση για λόγους προσωπικής ανέλιξης, αλλά & υπαρξιακούς.

Πως άνοιξαν οι κερκόπορτες στο Αιγαίο

Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την ίδρυση του Νατοϊκού στρατηγείου στην Λάρισα δίχως όρια ευθύνης ! Ανοιξε κερκόπορτες . Παρέδωσε δηλαδή στους «συμμάχους» ολόκληρο το Αιγαίο . Έτσι ξεκίνησε το ενδοτικό εγχείρημα διχοτόμησης του αρχιπελάγους, μιας και ιδρύθηκε τουρκικό στρατηγείο στην Σμύρνη.

Προώθησε την μονομερή από μέρους της χώρας μας Ελληνοτουρκική «φιλία», παρότι η Τουρκία σε κανένα θέμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση καλής θέλησης. Η μονομερής φιλία υποδηλώνει δουλικότητα). Προωθεί με αμερικανική εντολή την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πλήρες μέλος, με κίνδυνο μεταξύ άλλων δεινών την δημογραφική κατάληψη της Ελλάδας.

Το κέρατό μου...

Ακόμη και την ύστερη, μπροστά στην κατακραυγή, αλλαγή γραμμής στα εξωτερικά από τον Κ Σημίτη καταδίκασε!! . Δέχεται την πλήρη ένταξη της Τουρκίας, δίχως προϋποθέσεις, χωρίς την άρση της απειλής του τουρκικού casus belli για τα 12 μίλια στο Αιγαίο και κυρίως χωρίς την απομάκρυνση των στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο.

“Καλώ τον Παπαδόπουλο να συμφωνήσει με το Σχέδιο Ανάν”

Προώθησε και επιμένει στην επαναφορά το διαλυτικού-καταστροφικού σχεδίου ΑΝΑΝ, με την όποια ονομασία ενάντια στις διαθέσεις του Ελληνοκυπριακού λαού και πολέμησε αποτελεσματικά, τον εθνικά αντιστεκόμενο ηγέτη, αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον συμπαραταγμένο μαζί του πατριώτη σοσιαλιστή Βάσσο Λυσσαρίδη.

Παρά την πιστά τηρούμενη διπλωματική του ευγένεια, προέβη στην ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ πολιτικά κίνηση (ανεξαρτήτως διαφορετικών απόψεων) να κάνει δημόσιο κάλεσμα δύο ώρες πριν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου τη Μεγάλη Τετάρτη του 2004. Και είπε τι; “Καλώ τον Παπαδόπουλο να συμφωνήσει με το Σχέδιο Ανάν”.

Υπέγραψε με την Τουρκία την συμφωνία διαγραφής της ιστορικής αλήθειας στα βιβλία της ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού και Γ Λυκείου, για τον συνωστισμό στην Σμύρνη και την «προσάρτηση το 1912 ( όχι απελευθέρωση) της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Υπερασπίζεται μάλιστα μετά την απόσυρση του το περιλάλητο αντεθνικό βιβλίο! (Βλέπε δηλώσεις κ. Ραγκούση εκ μέρους του!) Διόρισε μάλιστα τους υπέρμαχους της παραχάραξης της ιστορίας Θάλεια Δραγώνα και Γιώργο Παπαδημητρίου ως βουλευτές επικρατείας του ΠΑΣΟΚ).

Αποδέχθηκε την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων!! της Τουρκίας στο Αιγαίο με τη συμφωνία της Μαδρίτης παρά τη διαμαρτυρία 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Κ Παπούλια).Έτσι άνοιξε το δρόμο για τις «γκρίζες ζώνες» και το γαϊτανάκι των παραβιάσεων σε κατοικημένα και μη νησάκια.

Προς αποστρατιωτικοποίηση στα Δωδεκάνησα ;

Έκλεισε συμφωνία με τον τούρκο ΥΠΕΞ Τζέμ (μυστική διπλωματία) «να υπογραφεί συνυποσχετικό για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, με αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας και επαναχάραξη των συνόρων στο Αιγαίο», όπερ συνεπάγεται παραχώρηση- συρρίκνωση εθνικού χώρου. Ζήτησε την αποστρατιωτικοποίηση στα Δωδεκάνησα σε επίσκεψή του στη Ρόδο.

Υπάρχουν πολλές απόψεις ως προς την αποστρατιωτικοποίηση

Αποδέχτηκε συμμορφούμενος στις αγγλοαμερικανικές πιέσεις, να μην τοποθετηθούν οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S 300 στην Κύπρο, αλλά στη Κρήτη. Τούτο διότι η εμβέλεια τους έφτανε στο Ισραήλ και ανησυχούσαν για την ασφάλεια του !

Αποδέχεται τον αυτοπροσδιορισμό των μουσουλμάνων της Θράκης ως Τούρκων (Τώρα έχουμε την Καραχασάν μαζί και υποψήφιους βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. καταργώντας την ουσία της συμφωνίας της Λωζάννης. Δεν πρόκειται περί ενός ακόμη λάθους, ξέρει τι κάνει!! Η Θράκη έχει δρόμο…

Αποδέχτηκε στην Σοσιαλιστική Διεθνή το κόμμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη του ψευδοκράτους, Ταλάτ που ξεπουλά στους Άγγλους τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων, όπως στην μεσίτρια-δικηγόρο γυναίκα του Μπλαίρ που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο υπέρ της εισβολής των Τούρκων: «Δεν εισέβαλαν στην Κύπρο, αλλά επενέβησαν για την προστασία των ομοεθνών τους»!!

Εκατοντάδες άρματα σε “αβλαβή διέλευση”

Ψήφισε στο ΝΑΤΟ την αυθαίρετη εισβολή των Αμερικανών στην Σερβία και εναντιώθηκε στις αποστολές αλληλεγγύης υπέρ των Σερβοβοσνίων, (ούτε πατάτες από την παραγωγή της Αχαΐας δεν άφησε να πάνε)! Επέτρεψε την διέλευση ΝΑΤΟΙΚΩΝ στρατευμάτων από την Θεσσαλονίκη για την περικύκλωση του Σερβικού στρατού στο Κόσσοβο. Ετσι είχαμε εκατοντάδες άρματα να διέρχονται από τα ελληνικά εδάφη σε «αβλαβή διέλευση» σε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. Είναι γνωστό ότι μεταξύ άλλων διατηρεί οικογενειακές σχέσεις με την Ολμπράϊτ, την οραματίστρια της μεγάλης Αλβανίας.

Αντιτάσσεται στην ίδρυση αυτοδύναμου Ευρωστρατού και υποστηρίζει την ΝΑΤΟΙΚΗ επικυριαρχία στη Ευρώπη με την συμμετοχή της Τουρκίας που παρότι δύναμη κατοχής στην Κύπρο συμμετέχει με την Ελλάδα σε «ειρηνευτικές» δήθεν, αποστολές! Κατάργησε στην πράξη τον ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας-Κύπρου. Ο γίγας Ακης ως υπουργός άμυνας δεν είχε αντίρρηση.

Άλλο τα τανκς σε παρέλαση & άλλο η διέλευση ξένων από τη χώρα μας που θελαν & οι Ιταλοί το 40

Αποδέχθηκε σιωπηρά από την πρώτη στιγμή την αναγνώριση του Κοσσόβου ως ανεξάρτητου κράτους, ενώ ρητορικά κρατά προς το παρόν αποστάσεις, στάση που ευνοεί το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου. Μπορεί δηλαδή να εκλειφθεί ως νομιμοποιητικό παράδειγμα για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας του τουρκοκρατούμενου κομματιού του νησιού. Χώρια που αν θεωρηθεί το Κόσσοβο υπόδειγμα κάθε μειονότητα αντί για μειονοτικά δικαιώματα θα ζητά αυτονόμηση-αποσκίρτηση, κάτι που μπορεί να αφορά σε λίγο και τη Θράκη.

Έβλεπαν τις αναγνωρίσεις των Σκοπίων να …περνούν

Δεν έκανε τίποτε-παρακολούθησε σιωπηρώς- για να σταματήσουν οι αναγνωρίσεις των Σκοπίων ως Μακεδονία, όπως όλοι άλλωστε οι υπουργοί εξωτερικών από Μητσοτάκη και μετά. Αποδέχεται την υπαναχώρηση της κ Μπακογιάννη υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τον όρο Μακεδονία! Συμφώνησε μάλιστα να ψηφίσει στην βουλή την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ως Μακεδονία με γεωγραφικό πρόθεμα.

Πρότεινε την αποποινικοποίηση της χρήσης ελαφριών ναρκωτικών και την καλλιέργειά τους στα μπαλκόνια των σπιτιών. Η στόχευση υπάρχει στις απόψεις του γνωστού χρηματιστή Σόρος περί «ανοικτής κοινωνίας», όπου η χρήση ελαφριών ναρκωτικών «θα απαλύνει τον πόνο των φτωχών λαών και θα ξεχνούν την εκμετάλλευση και τη δυστυχία τους»!

Προτείνει την θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων (σύμφωνο συμβίωσης), περιπλέκοντας το αστικό δίκαιο(συνταξιοδοτικά δικαιώματα-εικονικοί γάμοι για την απολαβή συντάξεων, υιοθεσία παιδιών κλπ) και υπονομεύοντας τις κοινωνικές σχέσεις.

Προσηλυτισμός, ΜΚΟ, αποδόμηση σχέσεων & φούντα!

Προτείνει την αποποινικοποίηση του προσηλυτισμού (σχετική πρόταση του για την τροποποίηση του συντάγματος). Αίτημα των αιρέσεων-βιτρίνα που προωθούν οι ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων χρηματοδοτούμενες ομάδες πρακτόρων πχ σαϊεντολόγοι(έρευνα εισαγγελέα Αγγελή 1996 με πόρισμα 100 σελίδων).
Η χαρά στα έντυπα των Ιεχωβάδων δεν λέγεται…

Προτείνει με περισσή αλαζονεία την εκλογή των βουλευτών με λίστα διορισμού τους από τους αρχηγούς των κομμάτων! Προωθεί το αμερικανικό σύστημα ακύρωσης της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, ώστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποκτήσει υπερεξουσίες εκλεγόμενος απευθείας από τον λαό, ο οποίος χειραγωγείται από τα μήντια των νταβάδων

Ζητά την αναγνώριση-προστασία των μη κυβερνητικών οργανώσεων στο σύνταγμα, πέρα από τη χρηματοδότηση από το ΤΠΕΞ . Πρόκειται για όργανα της παγκόσμιας αγγλοαμερικανοΪοσρΑΛΗΤΙΚΗΣ κυριαρχίας, που στελεχώνουν στενοί του συνεργάτες (βλ. Αλεξ Ρόντος) με πλούσια δράση ακόμη και στην Γιουγκοσλαβία, όπως η Επιτροπή ανθρωπίνων και καλά δικαιωμάτων ΠΑΣΟΚ, ανθελληνικό παρατηρητήριο Ελσίνκι, στην ίδρυση του οποίου πρωτοστάτησε!! κλπ).

Η πικραμένη Μάργκαρετ δούλεψε σκληρά στρατολογώντας δημοσιοκάφρους για το γιόκα της...

Κηρύττει τον πολυπολιτιστικό αχταρμά που προετοιμάζει τις διαμελιστικές μειονοτικές εξελίξεις. Αυτή η εύηχη παγίδα είναι προάγγελος μεγάλων δεινών, όπως θα δούμε λίαν συντόμως.
Αν μάλιστα ψηφίζουν στην Ελλάδα οι μετανάστες γειτονικών κρατών, σύντομα θα δημιουργηθούν μειονοτικά κόμματα..

Ασπάζεται τον νεοφιλελευθερισμό ως παγκόσμια επιταγή, κατά τη μυστική λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Δείχνει να θεωρεί την αμερικανοποίηση του σύμπαντος δεδομένη όπως και την υποταγή των πάντων σε εξωθεσμικά κέντρα, όπως οι θρασύτατες Αρχές προστασίας και ελέγχου επί παντός, που ευθέως υπονομεύουν τη λαϊκή κυριαρχία. Πρεσβεύει ιδιωτικοποιήσεις χωρίς όρια, όταν κατευθύνονται στο σωστό (αγγλοαμερικάνικο) φορέα-αγοραστή, νομιμοποίηση κουρελοπτυχίων σε ιδιωτικά ΑΕΙ που διδάσκουν κυρίως στην αγγλική γλώσσα κ.α.

Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν το διαμελισμό Ευρώπης Ελλάδας

Θέλει η Ευρώπη να γίνει Κοινοπολιτεία Αυτόνομων Περιφερειών διαμελίζοντας τις υπάρχουσες κρατικές οντότητες!! Στο πρόγραμμα αυτό Μακεδονία- Θράκη –Κρήτη βρίσκονται στο στόχαστρο υπονόμευσης της ελληνικής κυριαρχίας. Ο αντίποδας σε αυτή την απειλή είναι η Ομοσπονδία ισότιμων Κρατών που προωθούν οι γαλλογερμανοί και άλλοι ευρωπαίοι. Η διάσταση αυτή αποκρύπτεται από το σύνολο του πολιτικού (υπό)κόσμου.

Ας σημειωθεί πως δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο Σιωνισμό ως βασικό υπαίτιο για την αποσταθεροποίηση και τον εγκληματικό ρατσισμό στη περιοχή (πόλεμοι στην μέση Ανατολή και σε όλο διευρυνόμενους ομόκεντρους κύκλους ) σε κατάφωρη αντίθεση με τον πατέρα του και το πάλαι ποτέ πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Είναι άλλο θέμα βέβαια το αυτονόητο δικαίωμα του Ισραηλινού λαού στην ύπαρξη και ειρηνική συνύπαρξη με τους άλλους λαούς.

Καθώς μια άδικη ηγεσία δεν μπορεί να εγγυηθεί μια δίκαιη κοινωνία, το πολιτικό μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων του. Έδιωξε το 2004 για να παραστήσει τον ισχυρό δέκα εν ενεργεία βουλευτές με την υπόθεση Πάχτα. Επέμεινε το 2007 στην αδικία για τους περισσότερους και εισέπραξε την οργή τους, χάνοντας ταυτόχρονα και την εκλογική τους επιρροή. Αλλά ξεπερνά τη ζημιά εφόσον έχει τα μήντια με το μέρος του.

Υπάγεται στο διευθυντήριο της λέσχης BILDERBERG, έχοντας διασυνδέσεις στο «άντρο συνωμοσιών ενάντια στους λαούς» κατά Α Παπανδρέου. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails