Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο μαλάκας του μήνα «έκαψε» την ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.


Ούτε ο ποιο φανατικός τούρκος δεν περίμενε το δώρο που τους έκανε ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ.

Το ΛΑΟΣ επιβράβευσε τους πράκτορες της Άγκυρας και τα μίσθαρνα όργανα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Δυστυχώς. Η πρόταση που κατέθεσε δια του εκπροσώπου του κυρίου Αϊβαλιώτη, μόνο ως προβοκατόρικη και εντεταλμένη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μπορείς να την εξηγήσεις. Αν και ο αστράτευτος έχει φροντίσει να τα έχει καλά μαζί τους, διότι στεγάζει στην βίλα του στις Βρυξέλλες, ένα από αυτούς.

Πρότεινε λοιπόν ο ΚΑΦΡΟΣ :

«Έχουμε πει ότι είμαστε υπέρ των αρίστων επιλογών και όχι των κομματικών επιλογών. Ο κ. Σαμαράς, αλλού ακολουθεί την πρότασή μας και αλλού όχι. Για την περιοχή της Θράκης, προτείναμε την υποψηφιότητα της ηρωΐκής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου…»

Η συγκεκριμένη πολιτική ενέργεια του κυρίου Καρατζαφέρη και των συμβούλων του στο ΛΑΟΣ, δυστυχώς καταστρέφει τον παιδαγωγικό αγώνα που έδωσε στο Δέρειο της Θράκης η Χαρά Νικοπούλου. Δυστυχώς, ταυτόχρονα δικαιώνει τις κατηγορίες των ανθρώπων της Άγκυρας, αλλά και της κυρίας Δραγώνα, που αναφερόταν στο πρόσωπο της Χαράς Νικοπούλου ως «προπαγανδίστρια»,...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει κοπριταραδες λαοτζηδες; ικανοποιησατε τα αφεντικα σας; ε παλιολυγδιαρηδες βρωμονυφιτσες;

Related Posts with Thumbnails