Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Και μετά αναρωτιούνται γιατί γίνονται επαναστάσεις ?


Ποιά οικονομική κρίση, ποιος πόλεμος στο Αφγανιστάν και ποιές μεταρρυθμίσεις στο τραπεζικό σύστημα; Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να ζούν ακόμη στον «πυρετό» του γάμου της Τσέλσι Κλίντον με τον εβραίο Μαρκ Μεζβίνσκι Ποιοι πήγαν; Πώς ήταν; Έκλαψε ο Μπιλ ή η Χίλαρι; Άσε το προκλητικό κόστος των 5 εκατομμυρίων που κόστισε η φιέστα. Αναρωτήθηκαν οι παλιοτρόμπες με αυτό το προκλητικό ποσό για τον κολογάμο τους, πόσες χιλιάδες κόσμος άστεγοι και πεινασμένοι, που υπάρχουν και εντός του μπουρδέλου που λέγεται Αμέρικα θα σιτίζονταν. Θα βιαστούν κάποιοι να πουν, το γνωστό παραμύθι, ξέρεις ρε φίλε λαϊκίζεις, αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει .Η πραγματικότητα είναι αυτή. Μετά αναρωτιούνται για τι οι πεινασμένοι και καταπιεσμένοι του πλανήτη, μισούν τόσο πολύ τους αμερικανούς .Μα άμα μαθαίνουν τέτοιες προκλητικές ειδήσεις τι θα κάνουν την στιγμή που δεν έχουν ούτε.. νερό να ποιούν.

Καμαρώστε τα νέα από τον …λαμπερό γάμο της κόρης του …σαξοφωνίστα, που μας είχε «παίξει» το… Κοντσέρτο για …μπόμπες στα βαλκάνια. Η 30χρονη Τσέλσι, με το λευκό λεκέ στο φόρεμα), έλαμψε μέσα στο στράπλες Βέρα Γουάνγκ νυφικό, που κόστισε 19.000 δολάρια. Ήθελε βλέπεις να καλύψει την παλιομουτσούνα της με μεταξωτό τούλι. Τώρα εάν φορούσε και μεταξωτό βρακί μάλλον όχι, γιατί ως γνωστόν θέλουν και …επιδέξιους κόλους.

600.000 δολάρια αποτιμώνται οι τέντες που στήθηκαν και ο κλιματισμός για να μην ιδρώσει ουδείς, ενώ ο διάκοσμος με τα λουλούδια κόστισε 500.000 δολάρια.

Για το φαγοπότι το ζεύγος «έσκασε» 750.000 δολάρια για κέτερινγκ, 30.000 δολάρια για ποτά ώστε να πάει ευκολότερα το φαί κάτω και 20.000 για την γαμήλια τούρτα. Τι σκατά έφαγαν όλους τους σολομούς του Ατλαντικού;

Για τις φορητές χέστρες, για να μην περιμένει κανείς στην ουρά και χεστεί επάνω του ξοδεύτηκαν 15.000 δολάρια.

Μεταξύ των 500 καλεσμένων ήταν η «εθνική παρουσιάστρια των ΗΠΑ» Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Τομ Χανκς και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Έκαναν και μια απαγόρευση πτήσεων μην τους έρθει κανένα αεροπλάνο κατακούτελα), από κανένα παλαβιάρη. Μισό εκατομμύριο έκατσε η «οικογένεια» για την ασφάλεια των και για να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι.

Τέλος για την αναστάτωση που προκάλεσαν στην κατά τα άλλα ήσυχη κωμόπολη έξω από την Νέα Υόρκη, οι Κλίντον έριξαν σε κάθε αυλή ένα μπουκάλι κρασί από το κτήμα τους με ένα σημείωμα - απολογία...για τις μαλακίες που έκαναν.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραιο καπελακι που φορα ο γαμβρος. Απ'τους αγιους των τοκογλυφων τοπους.

Related Posts with Thumbnails