Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δηλαδή ρε αρχιπροδότη ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν είναι σιωνιστής;



Πάλι χτύπησε ο αρχιπράκτορας που έχει αναλάβει εκτός των άλλων να κάνει και το παπαγαλάκι τους, για να μας προετοιμάζει για τα σχέδια τους, δήθεν ως… προφήτης, και ως άνθρωπος που τον ακούν όλοι, ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αφού ρε βρωμοπροδότη σε ενημερώνουν τα αφεντικά σου, για να προετοιμάζεις το έδαφος, νομίζεις ότι ο κόσμος δεν σε έχει καταλάβει; Με δικά τους λεφτά έγινες, και αυτοί σε στηρίζουν ξεδιάντροπα όσο σε χρειάζονται, για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. Μετά θα πας στον κάδο τον πολιτικών σκουπιδιών όπως και τόσοι άλλοι που έπαιξαν αυτόν τον βρώμικο ρόλο. Τώρα επιτίθεσαι σε μερικούς από αυτούς που παραμύθιασες για να πατήσεις επάνω τους, και να καθιερώσεις το μπουρδέλο σου. Πολιτικέ μακάκα, χοντρέ, θα σου πούμε μια κουβέντα που την είπες εσύ. Τι θέλετε ρε παιδιά ; να πάω σαν την… ΜΠΟΥΤΟ;

Πολιτικός που κατουριέται επάνω του όταν του μιλούν οι «εχθροί» της χώρας, δεν πρέπει να συμμετέχει στα κοινά ,διότι είναι δειλός και αρα επικίνδυνος.

Από το δελτίο τύπου του προδοτικού αποκόμματος.

Υπέρ της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων Ελλάδος-Ισραήλ τάσσεται ο ΛΑΟΣ, ο οποίος, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται εναντίον εκείνων που διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για προσπάθεια υπαγόρευσης της εξωτερικής πολιτικής. Ο ΛΑΟΣ σημειώνει ότι «οι λεπτές ισορροπίες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, δεν μπορούν να εκβιάζονται και να υπαγορεύονται από ακραία στοιχεία με στείρες αγκυλώσεις» και προσθέτει ότι οι παραδοσιακά καλές σχέσεις της χώρας μας με τα αραβικά κράτη, δεν εμποδίζουν την ανάπτυξη σχέσεων με το Ισραήλ. «Ο διαχρονικός προσανατολισμός της Ελλάδος με τον Αραβικό κόσμο δεν απαγορεύει την ανάπτυξη διμερών σχέσεων με το Ισραήλ, ιδίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή», σημειώνει ο ΛΑΟΣ και καλεί την κυβέρνηση «να αφουγκραστεί τις νέες διόδους που της προσφέρονται και να διορθωθούν παραλήψεις του παρελθόντος».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ..

ευτυχια είπε...

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΟΥΜΠΑ, ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, Ω ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!
Ο καλύτερος φίλος των Αμερικανών - τον φωνάζουν Αζώρ!

Related Posts with Thumbnails