Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Δυο από την …πτώση, και δυο από …σοκ στο νοσοκομείο


Ελικόπτερο που εκτελούσε υπηρεσίες καθαρισμού πυλώνων της ΔΕΗ κατέπεσε, στις 12: 15 στην περιοχή Καστελλάκι έξω από το Ρέθυμνο.

Το ελικόπτερο προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ κατά την διάρκεια της απογείωσης και ενώ βρισκόταν μόλις 15 μέτρα από το έδαφος, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο, για πρόσκρουση του ελικόπτερου σε κυπαρίσσια. Οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η μεταφορά του ενός εκ των δύο τραυματιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου κρίθηκε σκόπιμη, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρήζει περαιτέρω χειρουργικής αντιμετώπισης από νευροχειρούργο.

Στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου για πολύωρη επέμβαση οδηγήθηκε το απόγευμα ο δεύτερος τραυματίας, του οποίου η κατάσταση είναι επίσης σοβαρή και χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας. Ένας τρίτος συνάδελφος τους, ο οποίος δεν επέβαινε στο ελικόπτερο, νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά το σοκ που έπαθε βλέποντας το ελικόπτερο να πέφτει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ιστορικό καρδιακής πάθησης. Ένας ακόμα άνδρας, υπάλληλος της Δ.Ε.Η. που επέβλεπε την διαδικασία μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails